vrijdag 18 november 2016

Schuifdeursystemen voor kasten

Specialist in schuifdeursystemen voor meubels. Universele meubel schuifdeursystemen voor vitrinekasten, inloopkasten, garderobekasten online bestellen. Schuifdeursystemen voor kasten zijn eenvoudig te monteren in bijvoorbeeld een garderobbekast of bij de knieschotten op zolder.


De Italiaanse fabrikant Krona Koblenz heeft jarenlange ervaring met het fabriceren van kwalitatief hoogwaardige deur- en meubelsystemen. Hieronder staat een kleine selectie van hun .

Kamerhoge schuifdeuren voor een kast. Je kunt van vloer tot plafond en in elke breedte een schuifdeur maken. Deze zijn zeer geschikt om schuifdeuren te creëren van vloer tot plafond vanwege het grote draagvermogen per schuifdeur.


Maatwerk voor elk budget en in elke stijl. U maakt eenvoudig een fraaie afwerking voor uw (kleding) kast. Inbouwkastsysteem nu bij HORNBACH kopen!


In deze rubriek onderscheiden we twee schuifdeursystemen : hangend en onderlopend.

De schuifsystemen liggen niet in het blikveld en geven de indruk dat ze zweven. Het schuiven van kast - of kastdeurpanelen geeft het wonen een bijzondere ervaring. Bekijk hier onze BROCHURE of raadpleeg de PRODUCTBUILDER.


Een kast met schuifdeuren kun je op elke gewenste maat maken en vraagt weinig vrije ruimte. Deze beschrijving gaat uit van een kast tussen twee muren in. Je kunt uiteraard ook een vrijstaande schuifdeurkast maken.


Ontdek ons assortiment Schuifrailsystemen. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Een schuifdeursysteem is een zeer praktische oplossing om extra ruimte te creëren in een kamer.


Maar ook verschillende ruimtes worden met elkaar verbonden als een schuifdeursysteem ertussen staat. Met deze systemen nemen kasten minder ruimte in. Ontwerp zelf uw eigen Stanley kasten of schuifdeuren.


Stel zelf uw ▻schuideuren samen met behulp van de eenvoudige online configurator. Voer uw maten in en bekijk uw opties ➥Korte levertijd mogelijk! Simpele kastindelingen met een schap en een kledingroede kunnen worden afgewisseld met schuine kasten en hoekkasten.

Alle iSlide schuifdeurontwerpen worden in een fotorealistische weergave getoond. Bovendien kan het 3D- ontwerp, vanaf alle zijden eventueel met een explosie-view, worden bekeken op. Maak uw keuze uit maatwerk schuifdeur oplossingen. Op maat gemaakte schuifdeuren voor alle schuifdeurkasten zoals kledingkasten en garderobekasten. PAX kast met schuifdeuren.


Vind hier uw ijzerwaren voor elk project. Bekijk ons assortiment en reserveer spijkers, schroeven, sloten en meer ijzerwaren direct online. Schuifdeurkasten met of zonder kastinterieur worden bij MEKA altijd op maat gemaakt en zijn in veel situaties toepasbaar. Door de flexibele werking kunnen wij een schuifdeurkast helemaal naar uw wensen en smaak produceren in onze eigen fabriek. MEKA verzorgt niet alleen de productie van de.


Rails, grepen, ophangbeugels,. De schuifdeurtechnieken worden ook veel gebruikt voor schuifdeurkasten. Er zijn onderlopende en hangende systemen, geschikt voor verschillende plaatdikten al of niet in combinatie met glaspanelen. Indien gewenst leveren wij complete deuren.


Voor de kasten hebben wij kastinterieuren van uitstekende kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts