woensdag 16 november 2016

Buitendeur stickers

Voordeur stickers wij hebben ze! Wil je jouw huisnummer en familienaam als sticker op de voordeur? Er zijn vele lettertypes en kleuren mogelijk! Neem een kijkje in onze winkel.


Alle voordeurstickers in kleuren - snelle levering van voordeurstickers!

Deur Sticker Familienaam. Een geweldige deursticker naam voor op de voordeur. Iedereen kan zien wie er woont in uw huis. Natuurlijk maakt u het de postbode zo een stuk gemakkelijker. Het lettertype bij dit product is Shelley Allegro en eventueel terug te . Een sticker van je achternaam met er voor de tekst Familie.


De klassieke voordeurstickers met naam lijken ambachtelijk met de hand op de voordeur te zijn geschilderd.

De moderne voordeurstickers met naam springen er juist weer uit door de aparte lay-out met de naamstickers. Wij bieden de sticker graag aan van € 1voor € 195. Zet uw huisnummer tijdens uw bestelling in het vlak opmerkingen. Dit kunnen maximaal cijfers of… € 1 € 1 95. Grootste assortiment deurstickers in diverse categorieën.


Speciaal op maat gemaakt. Prachtige deur stickers voor het versieren van uw woning. Hoge kwaliteit, lage prijzen, snelle levering!


Raamstickers, raamfolie en raamteksten voor op deur, voordeur en kantoordeur. Hieronder staan enkele voorbeelden van raamstickers (raamfolie) voor op deur, voordeur en kantoordeur voor zowel bedrijven als particulieren. Voor kantoor, display, etalage, glazenwand of winkel, alsmede voor in de . Het is dinsdag 10:— Wij zijn aanwezig, afhankelijk van de drukte zullen wij u zo snel mogelijk te woord staan. De deursticker is water bestendig.


De stickers worden op maat gemaakt. Dit is mogelijk vanwege het enorme assortiment deurposters in onze webshop. Zodra wij de uitgesneden elementen uit de raamfolie hebben gepeld monteren wij er een zogenaamde applicatietape overheen.

Deze papieren laag zorgt ervoor dat alle losse elementen bij elkaar blijft zitten en straks als één sticker op het raam kan worden bevestigd. Leuke naamsticker in een mooi sierlijk lettertype voor op de deur of muur van de kinderkamer. Verkrijgbaar in elke gewenste maat!


Je familienaam of huisnummer in elegante letters en cijfers op de voordeur. Of een beetje meer gedurf zoals een grote stempel met namen en huisnummer. True doors, een simpel idee met een groot effect.


De op maat gemaakte stickers met afbeeldingen van deuren gaan jaren mee en geven een ruimte een persoonlijke touch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts