vrijdag 25 november 2016

Foto deurmat

Wil jij jouw huis wat opfleuren? Of wil je familie en vrienden op originele wijze in huis verwelkomen? Laat dan een unieke deurmat bedrukken met jouw eigen ontwerp! Jij ontwerpt de deurmat helemaal zelf met een van de vele designs, een leuke foto en jouw tekst. In een handomdraai maak jij dit unieke accessoire!


Geef vrienden en familie een warme welkom tot jouw huis met een gepersonaliseerde deurmat.

Deurmat met eigen foto en tekst multi. Laat een deurmat bedrukken met je eigen foto en tekst! Een persoonlijk cadeau voor een housewarming of voor je eigen huis! De deurmat is eenvoudig te ontwerpen, het enige dat je nodig hebt is een.


Vergeet nooit meer je voeten te vegen met deze unieke deurmat ! Een originele deurmat bedrukt met foto en tekst! Bestel nu een gepersonaliseerde deurmat ! Ontwerp een deurmat met jouw eigen gekozen foto en tekst! Ontwerp hier zelf een originele deurmat met foto en tekst.

Een uniek cadeau voor bij de deur. Deze leuke deurmat geeft een warm welkom! Je helemaal zelf ontworpen deurmat heet elke gast van harte welkom en tovert een lach op ieders gezicht.


Mocht je je schoenen nou niet aan je lievelingsbeeld af willen vegen, kies dan gewoon het woord “welkom” tegen een door jou gekozen of. U kunt kiezen uit een verschillende maten: U kunt via de designer uw eigen tekst of foto gebruiken. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte . Laat Art-Floors een deurmat maken van jou eigen foto. Leuk familiecadeau, herinnering aan vrienden, vakanties of dat ene leuke uitje. Mooie kokosmat of binnenmat met foto van een kat of kitten.


Omdat zelfs een alledaagse foto een herinnering verdient! Mede dankzij de samenwerking met. The Burgar Republic, een mooie hamburgerrestaurant gelegen in Stuttgart. De politie verspreidt zelf wel een foto van de slang via Twitter.


Inmiddels is er een reactie op dit bericht gekomen. Agent in opleiding Stèphan Hilberts toont de inmiddels wat riekende slang die een Kampenaar afgelopen weekeinde op de mat vond. Materiaal Nylon garen, rubber rugzijde.


Randafwerking Met rubberen rand. Drukmethode Full color digitaal. Voeg toe aan winkelwagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts