maandag 28 november 2016

Donkerrood vloerkleed

Authentieke recoloured vloerkleden. Oude vloerkleden die gebleekt zijn en daarna zijn voorizen van een nieuwe hippe trendy kleur. WIj leveren zonder bezorgkosten in heel Nederland en niet goed is geld terug. Vloerkleed Hayes is een modern vloerkleed met een tijdloos dessin.


Rode Tapijten koop je eenvoudig online bij bol.

Met zijn dichte structuur heeft dit vloerkleed een bijzonder rijke uitstraling en voelt het zeer zacht aan. De warme donkerrode kleur geeft een eigenzinnig karakter aan je interieur. Met het vloerkleed maak je je woning dan ook meer dan . Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Bekijk het aanbod rode vloerkleden en bestel eenvoudig en gemakkelijk online of kom naar onze winkel in Hilversum.


Hoogpolig vloerkleed Chester is door ons machinaal getuft in Nederland. Dit vloerkleed is direct leverbaar en beschikbaar in diverse kleuren en maten.

Vloerkleden van de beste kwaliteit en scherpe prijzen. Kindervloerkleed Bambini Star Grijs. Daarom is het kleed gemaakt van slijtvaste, vlekbestendige synthetische vezels die onderhoudsvriendelijk zijn. Een rechthoekig vloerkleed van geweven katoen met een geprint dessin op de bovenkant. Het vintage vloerkleed Lois geeft je interieur een bijzondere uitstraling.


Vraag staal gewoon even op. Een echt wollen vloerkleed in Perzische stijl. Fijne maat niet te groot en niet te klein, perfect voor bijvoorbeeld de kinderkamer, in de serre, voor de piano, op de overloop of in elk ander leuk hoekje in huis. Hoofdkleuren donkerrood en donkerblauw. Verkeert in goede vintage conditie.


LET OP: dit artikel kan . Cool Vintage vloerkleed - Donkerrood. Wat is er heerlijker in het huis dan een prachtig en heerlijk aanvoelend vloerkleed ! De vloerkleden zijn gemaakt van lekker zacht synthetisch wol (polyamide) en hebben een poolhoogte van millimeter. Dit donkerrode Salsa 0vloerkleed van Perletta straalt warmte en energie uit.


Gemaakt van 1 Nieuw-Zeelandse wol (met een jute kern) in het noorden van Marokko.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts