maandag 14 november 2016

Gelaste stalen buizen

Naadloze stalen buizen op handelslengte of fixlengte! Door een nieuwe logistieke halindeling beschikt IMS Nederland in Zwijndrecht nu over een nog grotere voorraad gelaste stalen precisiebuizen en gelaste stalen kokerprofielen. Voorraadhouder voor de klant.


Gebruikt u regelmatig grotere hoeveelheden stalen buizen? Ons omvangrijke leveringsprogramma bevat naadloze en gelaste buizen volgens EN, API en ASTM normen in zeer veel staalkwaliteiten. Langsnaad en spiraal gelaste stalen buizen voor diverse doeleinden.

Van 1- met wanddiktes variƫrend 1mm-25mm. Wij kunnen de buis op maat voor u zagen. Geniet van de scherpste prijzen en de beste kwaliteit. Voor onder andere een gasbuis , constructie buis zwart en een gelaste precisiebuis bent u bij ons aan het juiste adres. Alle stalen buizen kunnen wij voor u op maat zagen, u betaalt dus enkel voor de stalen buizen die u. Buizen en kokers kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden, van maken van een hekwerk tot kolommen voor in de bouw.


Andere staalsoorten en afmetingen op aanvraag. Een spiraalnaad gelaste , stalen buis is een buis die vervaardigd wordt uit een coil, een opgerolde staalplaat, die deze spiraalwijs onder poederdek last.

Door middel van coiljunction kan er een nieuwe coil aangelast worden, wat geen consequenties heeft voor de eigenschappen van een buis. Op deze manier kunnen er . Dit product bevindt zich in je winkelmandje. Direct inzicht in voorraad en leverdata? Groot gelaste buizen direct laten leveren op locatie door Solines buizenhandel, wij zijn de specialist in stalen buizen.


Prijzen zichtbaar na inloggen en goedkeuring. Baleco Stalen Buizen BV is een voorraadhoudende leverancier van naadloze normaal – dikwandige buizen , langs – spiraal-naadgelaste stalen buizen , precisiebuizen en kokerprofielen. Gelaste ronde stalen buizen. Baleco Ltd is a stockholding supplier of seamless normal - thick-walled tubes along - spiral-welded steel tubes, precision tubes and . De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en inclusief Recupel -en andere bijdragen. Spiraalgelaste stalen buizen.


De lasnaad wordt koudgevormd en. Leverbaar in handelslengtes en op maat gezaagd. Alle materiaal is 1e keus, van Europese kwaliteit en voldoet aan de EuroNormen (EN) en is met 3.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts