woensdag 23 november 2016

Maatwerk overkapping

Bent u op zoek naar een maatwerk overkapping. Wesa Tuinhout realiseert al meer dan jaar overkappingen op maat. Dit kan erg variëren wat betreft de maten en de vormgeving. Ook heeft u een ruime keuze in de verschillende soorten daken en . Maatwerk overkapping in Douglas hout.


Een op maat gemaakte ambachtelijk authentieke schuur of overkapping, traditioneel gemaakt met pen en gat verbindingen en halfhoutverbindingen.

Per Vierkante meter (M2) Prijs Aantal Voorraad. Veranda en Overkapping op Maat laten Maken? Uniek is de mogelijkheid voor een maatwerk houten tuinhuis, veranda of maatwerk douglas overkapping. Strakke maatwerk douglas overkapping Loosdrecht Compleet in lariks douglas hout Inclusief bovenlichten en glasschuifwanden. Al onze maatwerk overkappingen worden in onze grote montagehal vakkundig als bouwpakket voorbereid en opgebouwd zodat u deze al kunt bekijken voordat hij daadwerkelijk geplaatst wordt.


Lariks overkapping met zadeldak en dakpannen. Zoekt u een maatwerk terrasoverkapping ? Garden Pleasure is hét adres voor hoogwaardige maatwerk terrasoverkappingen. Ook een uitgebreid standaard assortiment terrasoverkappingen.

Er zijn weinig dingen prettiger dan ontspannen loungen in de buitenlucht. Helaas werkt het weer in Nederland hier niet altijd aan mee. Want wat nu als het plotsklaps begint te regenen of de zon in de warme zomermaanden juist gemeen fel schijnt?


Een terrasoverkapping van aluminium is dan de ideale oplossing. Twentse Overkappingen levert maatwerk overkappingen in Enschede e. Met jaar ervaring en onze eigen Douglas houtimport bieden we voor een scherpe prijs vakkundig houtbouw. Bel of mail gerust voor een vrijblijvende offerte op maat voor uw veranda, carport of tuinhuis. Bij houtbouwmaatwerk bent u aan het goede adres voor iedere tuin overkapping , houten prieel of houten veranda.


Een maatwerk terrasoverkapping wordt naar uw wensen gemaakt. Wilt u een houten overkapping met een lichtstraat of misschien liever met dakpannen, alles is mogelijk. Ook aluminium overkappingen kunnen we op maat voor u maken.


Met zijwan spiestuk of wilt u liever de voorkant met schuifdeuren? Voor Fitland Uden mochten we een overkapping van x 2meter ontwikkelen en plaatsen voor hun nieuwste fitnesscentrum. De vorm maakte dit een maatwerk project. Wij wensen Fitland veel (sport)plezier met de nieuwe accommodatie.


Hoover Concepts levert duurzame en hoogwaardige kwaliteit schaduwdoeken. Geschikt voor tuin- en terrasoverkapping , horeca, hotels en openbare gelegenheden. Hier meer nieuws.

In ons grote assortiment zit uw terrasoverkapping er zeker bij. Wij bezorgen franco in NL, BE. De dierenweide en het dierenverblijf bij NXXT zijn opgeleverd.


Bekijk en bestel het online met grote korting. We wensen Jan Catsburg veel plezier en ontspanning met zijn FARMTT boerderij. Het dierenverblijf is 1 maatwerk , naar eigen ontwerp en volledig in eigen beheer uitgevoerd. Renovatie achtertuin in authentieke stijl.


Op zoek naar een Douglas overkapping op maat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts