woensdag 16 november 2016

Veranda hoorn

Bekijk alle huizen te koop in Veranda , Hoorn Nh op funda. Daarnaast is de provinciale weg ( N506) welke ontsluit richting de A(Amsterdam) en N3richting Lelystad . Te huur: zowel het linker- als het rechter gedeelte van deze statige kantoorvilla, gelegen op een in het oog springende zichtlocatie aan de provinciale weg! Totale oppervlakte van circa 7m² met voldoende parkeerplaatsen.


Op zoek naar een veranda op maat in de omgeving van Hoorn ? Dan bent u bij Mooieverandas.

De woning is vergroot door: plaatsing van een dakkapel, een uitbouw aan de achterzijde ( bijkeuken) en plaatsing van een grote garage. We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht veranda hoorn , met prijzen vanaf € 399. Vind wat je zoekt voor de beste prijs: koopwoningen in hoorn. Het pand heeft een oppervlakte van 112m² en een perceeloppervlakte van 211m² en heeft kamers kamers waarvan slaapkamers.


De geschatte waarde van deze woning is € 250. Voor een particulier hebben wij een veranda in de achtertuin gemaakt. Steeds meer Nederlanders . Woonhuis te huur Veranda 1 € 650.


Vind een huurwoning of appartement te huur op Mijnhuren.

Vind meer informatie over dit huurhuis in Hoorn nh. Zondag januari is de ambulance met gepaste spoed uitgereden naar Veranda in Hoorn. In de straat Veranda in woonplaats Hoorn zijn 1adressen.


Project: Cruquiusweg Amsterdam ART PACT (previous entry). JW is de postcode van de straat Veranda in Hoorn. Zoek en vind postcode bij Veranda in Hoorn. Terrasoverkappingen Amstelveen Den Helder Hoorn. Wij leveren snel en betrouwbaar!


Indien u kiest voor een . Zoek in het beste woningaanbod voor Hoorn. Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids. Een bod uitbrengen kan altijd.


Oriƫnteren doe je op Jumba.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts