woensdag 23 november 2016

Leipannen prijs

De prijs van leipannen is afhankelijk van het type leipan en de gewenste afwerking van het leipannen dak. Dakbedekking met leipannen is maatwerk. Wilt u leipannen in een bepaalde kleur? Uiteraard geldt dat hoe specifieker uw wens is, des te hoger de prijs.


Vaak gaan een lage prijs en kwaliteit niet goed samen. Zo niet bij de AT leipannen.

De aanschafprijs is belangrijk maar ook de lage arbeidskosten om de leien of dakpannen te monteren op daken en gevels. De AT kunstleipannen zijn een innovatief, kostenbesparend product. Dat blijkt niet alleen uit het lage gewicht . Bestel de Dakpan Leipan 3Koramic blauw gesmoord bij Renovadak.


Wij onderscheiden ons aanbod op basis van de productiemethoden, met keuze uit handvorm, semi machinaal en volledig machinaal gemaakt. U zoekt Koramic Leipan 301? Sleiderink is Groothandel in Koramic dakpannen!


Neem contact op met onze productspecialist of bestel Koramic Leipan 3direct in de webshop.

BH Keramiek levert exclusieve keramische dakpannen, leien en leipannen van de merken Meyer Holsen en Dreadnought. Koop of Verkoop leipannen op Marktplaats. Ze worden alleen toegepast bij steile daken met een minimum hellingsgraad van graden. Tegelpannen ( leipannen ) zijn platte dakpannen zonder sluiting.


Ze worden gemaakt van gebakken rivierklei en zijn daarmee qua structuur en kwaliteit vergelijkbaar met keramische dakpannen (kleipannen). Met leipannen geef je daken van uiteenlopende architectuur een een vlak en egaal uitzicht. Leien op uw dak laten leggen?


Wat kost een leidekker voor het vervangen en vernieuwen van uw leien? Lees hier alle informatie over de prijzen per m². De Leipan 3is een vlak en relatief klein model zonder sluitingen.


Dit model was al bekend in de Middeleeuwen maar wordt nog steeds op grote schaal toegepast als een perfecte afwerking van bouwwerken. Wij maken uitsluitend gebruik van leipannen van onberispelijke kwaliteit en hebben van het realiseren van deze daken onze expertise en specialisme gemaakt. En dat alles tegen een zeer vriendelijke prijs. Daardoor is deze esthetische en praktische oplossing voor uw dakbedekking binnen handbereik voor iedereen die . Hoeveel moet je neertellen voor dakpannen? Wat zijn de minimum- en maximumprijzen?


We vroegen het aan Sabine Bols, product manager dakpannen bij Eternit.

Als je nieuwe leien op je dak wilt dan krijg je hier wat handige tips hiervoor. Vaak worden bestaande leien daken vervangen door weer opnieuw dit materiaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts