dinsdag 29 november 2016

Dwo overkappingen

Als curator is aangesteld P. Het insolventienummer van deze zaak is F. Maar de overkappingen zaak uit het item van zaterdag, zou zijn leven beteren. En het was allemaal anders dan in de uitzending. Hij heeft zelfs een site gemaakt voor klachten over Kassa.


Ook de klaagster zonder tandjes kont nu op haar verhaal terug.

Maar ik zag daar toch echt een party-tent. Onze contactgegevens vind u aan de rechterzijde van onze website. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen. Zoekt u een houten overkapping?


Faillissement beĆ«indigd Dwo Overkappingen. Weert is gevestigd in De Heen. Voor uitgebreide informatie over dit . Alle materialen die worden gebruikt zijn van hoogwaardige kwaliteit en staan garant voor een lange levensduur.

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel vandaar de hoge service en de lage prijzen. Ontevreden over DWO overkappingen ? Dien hier je klacht in en klachtenkompas vraagt om antwoord bij DWO overkappingen. Zonde van onze vrije dag, aanbetaling kwijt en geen . Dwo overkappingen zou bij ons de overkapping komen dichtmaken door middel van glazenschuifwanden en spies aan de zijkant , dit was bevestigd voor vrijdag aug. Heb hiervoor ook nog een vrije dag opg. Ze zouden augustus de overkapping komen zetten ben al vijf dagen in onderhandeling maar kom niet verder allerlei beloftes maar niks wijzer.


Heb een aanbetaling gedaan maar er staat nog niks ik heb. Vervolgens hebben we geprobeerd contact met hen te krijgen over het dichtmaken van de zijkanten. Ik heb al een aantal jaren een overkapping.


Opgegeven aan de verzekering. Daarna gebeld met Dwo Diverse m. Vanaf augustus al bezig voor het plaatsen van de overkapping maar Tot op heden nog niets geleverd bij ons ook iedere keer weer de poedercoating is niet goed per mail bevestigd gekregen dat zij het. Het plaatsen van de overkapping heeft heel veel tijd gekost. Na veel aandringen komt er eindelijk iemand kijken op juli.


DWO - overkappingen kwam steed. Er wordt een afspraak gemaakt voor herstel juli om 16.

Omdat het water naar binnen komt in plaats van over de goot bij heftige regenbuien heb ik gereclameerd bij het bedrijf, omdat er geen overstort in de goot zat hebben de monteurs gaten in de eindplaa. Klik hier voor meer informatie! DWO Overkappingen in De Heen is failliet verklaard. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Schrijf als eerste een mening !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts