zondag 20 november 2016

Blinde deurklink

Type Henry RVS kwaliteit geborstel op langschild blind (zonder sleutelgat). De deurklink is vast gemonteerd op het schild en is voorzien van een veer waardoor de kruk niet gaat hangen. De deurkrukset uit de Henry serie heeft een mooie, tijdloos design voor bijna ieder type inrichting.


In de serie Henry zijn ook . Type John RVS kwaliteit geborstel op langschild blind (zonder sleutelgat). Type Blok aluminium naturel , op kortschild blind (zonder sleutelgat).

Deze deurklink is vast gemonteerd op het schild. Dus nooit meer de kruk los in je handen. WC en sleutel sloten beschikbaar. Deze rechte deurkruk op langschild word vervaardigd uit roestvast staal dat naderhand geborsteld wordt.


Het voordeel van deurkrukken op. Onderhoud deurkruk of deurbeslag. Waarom bij Deurklink shop bestellen? Eenvoudige deurkruk montage door CLAQ systeem.


De schilden dekken vaak de gaten af die voorheen in de deur zaten.

Een deurkruk pak je vaker vast dan bijvoorbeeld de afstandsbediening van de televisie. En door zijn hoogte kijk je er sneller naar dan naar dat mooie schilderij boven de bank. Geef jouw deurkruk daarom de eer die hij verdient!


Met ons uitgebreide assortiment deurbeslag is er een ruime keuze uit afwisselende modellen . De eerste is de blinde bevestiging van de deurgreep, waarbij de bevestigingsset gemonteerd wordt aan de kant van de deurgreep. Wil je de deurgreep op een stevigere manier vastzetten, dan kun je de bevestiging door de deur monteren. Deurbeslag nu bij HORNBACH kopen! Daarnaast zie je wat je nodig. Blind Cilindergat Cilindergat 55mm.


Sleutelgat Sleutelgat 56mm. Zwarte RVS deurklinken met rond handvat op blind schild 2mm. Zwarte moderne deurkrukken Cosmic met sleutelplaatjes. DEURKRUK HAVANA ROND INOX.


Inox design deurklinken met schuin . Kies uit een breed assortiment aan diverse kleuren en stijlen. Bekijk, vergelijk en reserveer jouw deurbeslag direct online. Voor iedere oplossing is een rozet te vinden.


Welk rozet past bij uw interieur of bij uw woning?

Zeker is dat het kiezen van een rozet vaak secuur gebeurt. U legt er immers belangrijke accenten mee in uw interieur. Er wordt wel gezegd dat een . Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.


Deurkruk Elen op schild heeft een bijzondere.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts