dinsdag 29 november 2016

Vloer waxen

Bestel online uw houten hardwax vloer en geoliede vloer online voordelig bij Cavallo Floors. Veel informatie over onderhoud van hardwax en geoliede vloeren. KARWEI verkoopt interieur wax. We laten je in deze klusvideo zien hoe je deze op je vloer aanbrengt.


Nu raadt de parketlegger aan om de vloer te laten behandelen met wax , ivm met kleine kinderen, geknoei en eventueel rondvliegend speelgoe zou dat het beste zijn.

Maar om ons heen horen wij andere verhalen, o. Er zijn vier hoofdgroepen te onderscheiden in het afwerken van eiken parket en houten vloeren. Iedere afwerking heeft zijn eigenschappen, wij proberen hieronder duidelijk uit te leggen, wat de voors en tegens zijn van iedere afwerking. Je houten vloer goed onderhouden en afwerken bepaalt het karakter van de vloer. Prachtige Hardwax vloeren bij Parketmeester. Wij zijn al meer dan jaar de ervaren houten vloeren specialist van Nederland.


Uw dromen zijn onze inspiratie.

Lak beschermt door een ondoordringbare laag die op het hout ligt, impregnerende finishes zoals olie, wax en hardwax beschermen de vloer van binnenuit en dat door enerzijds het verzadigen van de poriën en een zekere uitharding bovenaan. Daar waar het uitzicht tussen lak en olie tot voor enkele jaren danig kon . Het onderhoud van een met Hardwax olie behandelde vloer is eenvoudig. Het is echter in uw belang dat het onderhouds advies nageleefd wordt. Zo bent u er immers zeker van dat u langer van uw mooie vloer kunt genieten. Hardwaxolie is een afwerkingsmiddel voor houten vloeren.


Het is een mengsel van olie en wax dat rechtstreeks op het onbehandelde hout wordt aangebracht. Vloer behandelen met wax. Behandelen met wax door Parket Schuren Amsterdam. De eerste laag gaat in de nerven en porien zitten van het hout en beschermt het hout.


De bovenste laag zorgt voor een extra . Het is ook nog zelf aan te brengen, maar er is wel een poetsmachine nodig. Een nadeel is dat parket dat in de wax gezet is veel strepen . Wax vloeren hebben veel meer onderhoud nodig dan olievloeren. Bekijk dit stappenplan van GAMMA en lees hoe je jouw doe het zelf ideeën makkelijker kunt realiseren.


Houten vloer afwerken en onderhouden.

Het waxen van uw parket zorgt voor een sterke bescherming en een mooi matte uitstraling van uw vloer. Wanneer wij u parketvloer grondig hebben geschuurd en gepolijst is deze gereed om behandelt te worden met bijvoorbeeld een type hardwax naar keuze. Ja, dat kan met de kleuren van Osmo Decorwas. Breng de laag aan met een borstel, laat het product een paar minuten inwerken en verwijder het overtollige materiaal met een doek in de houtnerfrichting.


Laat de vloer een nacht drogen, zorg hierbij voor een goede ventilatie, en breng daarna één of twee dunne lagen Osmo . Indien u gesteld bent op uw vloer , is het belangrijk dat u uw parketvloer een behandeling geeft. Dit kan middels schuren en hardwax. Met hardwax voorziet u uw vloer van een vernieuwde en verfrissende uitstraling.


Daarna is uw vloer goed bestand tegen vocht, en beter bestand tegen vuil. Met een goede onderhoudsbeurt . Hoera, we zijn zover dat de vloer van de vorige bewoners eruit kan en we onze eigen vloer erin kunnen gaan leggen. In het vorige huis hebben we gelakt lamelparket gehad en dat beviel prima. Omdat de toplaag hout is zie je gewoon hout, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts