maandag 21 november 2016

Buismotor te koop

Per stuk € 2- zijn nog in goede staat. Diameter is 50mm interesse mail naar:. Deze buismotor heeft een diameter van 45mm en is geschikt voor een maximaal rolluikgewicht van 30kg.


De motor is geschikt voor een PVC rolluik van 5m², een aluminium rolluik van 6m² en een houten rolluik van 3m². Nominale koppel: 15NmInschakelduur van minutenLengte kabel: 190cmBeschermingsklasse .

Somfy LTbuismotor voor rolluiken bij ons online bestellen vanaf: € 14- incl. Degeljke motor voor gebruik in rolluiken of zonwering. Gemakkelijk afstelbaar d. Door de buismotor aan te sluiten op een draaischakelaar kunt u deze bedienen middels een schakelaar aan de muur. Voor een optimaal gebruiksgemak kunt u de buismotor ook bedienen met een draadloze afstandsbediening. Door middel van een radiosignaal kunt u uw zonwering of rolluik van afstand regelen.


Altron buismotor MaxiBlack De Altron MaxiBlack is een extra zware kwaliteitsmotor voor zonwering, rolluiken en screens. Te bedienen met elke Somfy RTS handzender.

Voor het juist afstellen van WT motoren hebt u een speciaal afstelkastje nodig. Buismotor Somfy Altus RTS Roundhead. Dit stellen wij kosteloos beschikbaar, maar u dient deze op eigen kosten (€ post.nl ) aan ons te retourneren. De Somfy Sunea IO screenmotor besteld u gemakkelijk via onze webshop. Somfy Solus buismotor bij ons online bestellen vanaf: €13incl.


Met deze standaard motor is het mogelijk uw zonwering, rolluik, zonnescherm, screen of lockscreen te automatiseren middels een bedrade schakelaar. Silverline buismotoren worden geleverd met standaard jaar garantie. Koop allerlei buismotoren van Nice bij de Rolluik Store. Altijd gratis en binnen max uur geleverd.


Zware buismotor Somfy LT voor extra grote zonweringen. Online bestellen voor lage prijs. Het systeem is zodanig uit te voeren dat ook zware afdekkingen, . Het is hun missie om huizen en bedrijfspanden gebruiksvriendelijk te maken en de kwaliteit van leven te verhogen.


Door te kiezen voor de Simu buismotoren kies je voor een betrouwbare buismotor van hoge kwaliteit, met een hoge gebruiksvriendelijkheid. De buismotoren van Simu worden vervaardigd in Frankrijk en zijn . Nu te koop bij Rolluikonderdelen. Kies uit ruim 2buismotoren voor uw rolluiken en zonwering.

Voor ieder rolluik of zonwering hebben wij een passende rolluikmotor. Ons assortiment omvat buismotoren met verschillende koppelvermogens met of zonder . Somfy RS1IO, Wil je de beste motor op dit moment voor je rolluik, dan is de RS1de beste keuze: extreem stil, afstandsbediening, en nog veel meer opties, Vanaf €19incl BTW en levering, Klik hier om te bekijken. Tromm A serie, Je rolluik gewoon met een schakelaar of juist met domotica bedienen en de beste . Zo is het bij ons altijd sale.


Motor voor zonwering of rolluiken - Bediening met schakelaar - Met meter 4-aderige kabel - Past in buis van minimaal mm. Indien u wel op zoek bent naar een complete set . Compleet met bijpassende adapters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts