vrijdag 25 november 2016

Groothandel vloerkleden

Uitdagende dessins en harmonieuze kleuren. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste tapijten voor uw assortiment. Onze collectie in uw assortiment opnemen?


Neem gerust contact met ons . Eurogros is een groothandel die al sinds het begin van het bedrijf vloerkleden , tafelkleden, traplopers en traproedes verkoopt. Sinds een aantal jaren is Eurogros ook leverancier van plaids, sierkussens, poefs.

Kortom, Eurogros levert “sfeermakers”. De collecties wordt door ons samengesteld uit het aanbod van nationale . Evenaar Groothandel BV is gespecialiseerd in woonaccessoires, textiel, woondecoraties, vloerkleden en meubels uit India. Bij Evenaar ben je aan het juiste adres voor een trendsettende . Groot assortiment vloerkleden en karpetten in verschillende uitvoeringen, maten en kleuren.


Speciaal voor particulieren! De grootste voorraad van nederland! Herkenbaar, authentiek, bij de tijd. Groothandel Urban Colors levert hun tijdloze ontwerpen met speelse én klassieke dessins.

Vloerkleden van Lorena Canals herken je meteen. Er is een uitgebreide keus in grootte, materiaal en kleur en de collecties worden regelmatig verfrist. Stof Groothandel ML Fabrics biedt een uitgebreide collectie jute vloerkleden. Obsession Karpetten in Nederland. Voor 14u bestel morgen in huis.


Alle Obsession Karpetten zijn via ons verkrijgbaar. Uiteraard als retailer en als consument sturen wij u graag door naar onze gewaardeerde retailers. Vintage vloerkleden , nieuw in het assortiment bij Cash and Carry Groothandel Kolony! Als u op zoek bent naar een tapijten groothandel , kom dan eens langs bij Berberhuis.


Onze winkel bestaat al jaar en wij zijn dé specialist op het gebied van alle soorten vloerkleden. Goede kwaliteit en deskundige vakkennis dragen wij hoog in het vaandel. Of het nu gaat om een handgeweven of hoogpolig exemplaar, . Bekijk nu de mooiste Parade tapijten en vloerbedekking.


Vind hier onze volledige collectie. Bestel eenvoudig een staal of neem contact met ons op voor vragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts