woensdag 30 november 2016

Weltrede trap

Het welstuk is de bovenste trap trede die aansluit op de verdiepingvloer, vaak minder diep dan de andere treden. In een gedeelte van de deze trede kan een inkeping worden voorzien zodat de verdiepingvloer daarin kan rusten. Wanneer het welstuk zo goed als een trede omvat (wat betreft dienpte), wordt deze weltrede.


Via deze verbinding verplaatst men zich lopend zowel horizontaal als verticaal, om zo van het ene niveau naar een ander te komen (door klimmen of dalen). Een dichte trap is een trap waar je niet tussen de traptreden door kunt kijken, de treden zijn dicht gemaakt met stootborden.

Een trap is meestal een vast onderdeel van een gebouw, . De bovenste trede van een trap noemen we de weltrede , deze ligt met de bovenkant gelijk met de afgewerkte vloer. Het laatste element van de trap ? Dat is het de uitlooptrede. Deze sluit aan op de vloer bovenaan en wordt ook wel weltrede genoemd.


Uiteraard zijn er nog veel meer onderdelen van de trap , zoals je op deze tekening kunt zien. Op zoek naar een specialist in traprenovatie? Onze adviseurs vertellen je .

Trappen moeten net als andere bouwconstructies aan diverse eisen en voorschriften voldoen. Wij hebben deze op een rijtje gezet, evenals een aantal begrippen die met trappen te maken hebben. Indien een trap een grotere hoogte moet overbruggen, . De functionele eis van het eerste lid , een te bouwen trap die een hoogteverschil als bedoeld in artikel 2. De tabel van het tweede lid wijst per gebruiksfunctie voorschriften aan die van toepassing zijn op die gebruiksfunctie. Veel spiltrappen of wenteltrappen zijn niet compleet zonder een weltrede of bordestrede.


Wij leveren uw essen weltrede op maat : stap : kies de tredebreedte (diepte) stap : kies Antisliprofiel stap : kies behandeling weltrede stap : vul aantal treden in bij hoeveelheid stap : vul de lengtemaat in bij afmeting in mm stap : klik op bereken de prijs stap : klik op in. Als je wilt weten of je trap te stijl wordt . Tredebreedte: de netto (bruikbare) breedtemaat van de trede. Stijgingshoek: De hellinghoek hoe een trap.


Hoe zouden jullie de overgang van laminaat naar trap oplossen in deze situatie? Traditionele trap in massief rustiek eik. Te tinten, te verven of te oliƫn.


TRADITIONELE TRAP IN GELAMELLEERD BEUK. Is je trap toe aan een opknapbeurt? Deze kan je mooi renoveren met laminaat.


Met de KARWEI klusvideo leer je hoe je zelf je trap met laminaat kunt renoveren.

Het verbindt de trap met de verdieping. Weltrede : Dit is het laatste element van een trap. Trapleuning: Dit is een zijdelingse afsluiting van de trap die wordt aangebracht ter beveiliging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts