vrijdag 25 november 2016

Jet bik lichtkoepel

Als onderdeel van de internationale Jet Group is Jet Bik in staat om optimaal te investeren in de ontwikkeling van nieuwe, sterke, innovatieve, klantgerichte daglichtoplossingen. Wat is het verschil tussen de dagmaat en de dakuitsparing? De dagmaat en de dakuitsparing zijn bij de meeste lichtkoepels niet gelijk. Bestel direct bij Installand dé voordelige online bouwmarkt. Van alle lichtkoepels laten de lichtkoepels van acrylaat (PMMA) veruit het meeste licht door.


Het gehele assortiment hoogwaardige lichtkoepels en opstanden van Jet Bik in Alle gangbare en minder gangbare afmetingen en in verschillende materialen.

Dan slaagt u bij lichtkoepelgigant. De vertrouwde kwaliteit lichtkoepels van BIK en Vaculux verkopen wij nog steeds onder de naam BIK lichtkoepel. Bik lichtkoepels gaan moeiteloos mee in de trend van duurzame materialen en een beter milieu. Een lichtkoepel brengt veel licht in je woning of gebouw.


Lichtkoepels zijn breed toepasbaar voor het platte dak. Ze vormen een aanwinst voor bijvoorbeeld woningen, scholen, zorginstellingen en kantoorpanden. Een ventilatieopstand is een apart element welke op de normale opstand geplaast word. Bij ventialtie opstanden de bedieningsslinger niet vergeten te bestellen.


Staat jouw vakantie voor de deur of wil je gewoon eens lekker een avond uit?

Deze koepel voldoet aan alle eisen ten aanzien van . De twee belangrijkste verschillen zijn ten eerste dat er van deze lichtkoepels ( nog) geen elektrische versies zijn en ten tweede dat bij de JET - BIK koepel Glas de dagmaat gelijk aan de sparingsmaat is. In beide gevallen zijn het zeer goed isolerende lichtkoepels welke het licht maximaal naar binnen halen. Deskundig advies en snelle levering.


Producten met een hoge isolatiewaarde ontwikkeld voor het platte dak en geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Een kant-en-klaar kwaliteitsproduct met jaar garantie, dat is opgebouwd uit een geïsoleerde rechte opstand én een glasraam. De opstand en het glasraam worden als één product geleverd voor een perfecte . Hierdoor is een verdere verduurzaming mogelijk van ronde kunststof lichtkoepels. Zeer snelle levering en topservice. Verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van het artikel;.


Het uitgebreide assortiment omvat naast lichtstraten, rook- en warmteafvoersystemen (RWA), lichtkoepels en de bijbehorende opstanden ook daglichtbuizen, overkappingen, luifels en glasproducten. Op kantoor of in ruimtes zoals het atrium zorgt het binnenlaten van daglicht voor een toename van energie bij uw personeel of studenten, wij zorgen dat het licht binnenkomt door bijvoorbeeld een lichtstraat, lichtkoepel of dakkoepel te plaatsen. Daglicht heeft daarbij als voordeel dat het gratis is in gebruik.


Wij bieden u een compleet assortiment lichtkoepels deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en afmetingen. De grootste verschillen zitten hem in meerdere schalen voor een hogere isolatiewaarde en de sterkte van de constructie. Wij verkopen ook cv materialen, radiatoren, dakbedekking, elektromaterialen en een zeer uitgebreid assortiment aan sanitair artikelen.


Warmteservice, gewoon perfect geregeld. JET BIK Logo JET BIK Retina Logo Driven by daylight.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts