woensdag 30 november 2016

Pontmeyer amsterdam

Bestel eenvoudig uw ComfiKitchen. Als je aan de slag wilt in de hout- en of bouwbranche kun je maar beter voor de grootste hout-, plaat- en bouwmaterialenleverancier van Nederland kiezen. Naast een houthandel pontmeyer vind je ook groothandel in bouwmateriaal, bouwmarkt, bouwmaterialen, detailhandel, groothandel in machines. De voormalige locatie aan de Archangelkade was flink verouder dus tijd voor nieuwbouw.


Vanuit deze locatie kunnen zij de klant weer optimaal te . PontMeyer Amsterdam , Amsterdam.

Opdrachtgever: Bouwbedrijf Kakes B. CONTACT GEGEVENS Staalbouw Nagelhout Bakhuizen B. Pontmeyer Amsterdam Zuid Oost . Omdat wij een breed assortiment hebben, kunt u op één adres al uw materialen inkopen. Keurmerk(en) Ketenstandaard. Op dit moment heeft dit bedrijf geen vacatures.


Ze leveren echter ook bouwmaterialen, gereedschappen, afwerkmaterialen, deuren en interieurartikelen. Solliciteer voor een leuke nieuwe baan bij pontmeyer amsterdam rigakade.

Country: Netherlands (Holland). CoC-certificaat:FSC, PEFC, Keurhout. Op deze database is een disclaimer van toepassing. Klik hier om de disclaimer te bekijken.


Dit bedrijf is niet langer gereferenceerd op Kompass. Bekijk locatie op de kaart. Online aankoop van bedrijvenlijst. Uw prospectielijst aanmaken.


John Uilenberg heeft banen vermeld op zijn of haar profiel. View job listing details and apply now. Het concern uit Zaandam . Tevens heeft zij een vestiging . Dat werd dinsdag bekendgemaakt zonder het afgeven van financiële details. Nog niet te koop aangeboden.


Je kunt dit item in je zoeklijst zetten met het toevoeg-formulier aan de rechterkant van dit scherm. Dan krijg je direct bericht als het te koop wordt aangeboden. Van Café Restaurant Amsterdam , Amsterdam min.

Van Vondelpark, Amsterdam min.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts