woensdag 30 november 2016

Travertin vloer

Travertin vloertegels al v. Verkrijgbaar in diverse maatvoering en kleuren, altijd voor de beste prijs! We zullen u alles vertellen . Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor deze vloer : Vraag nu een offerte aan. Onderhoud en verwerking:.


Vloer onderhoud van travertin, eenvoudig zelf travertin schoonmaken.

Professionele natuursteen technieken zoals het travertin polijsten, travertin slijpen of schuren en het impregneren van travertin. Dit materiaal is in veel verschillende kleuren maten en afwerkingen te verkrijgen. Naarmate een vloer ouder wordt kan er een doffe laag over de vloer heen komen te liggen, evenals dat er kleine krasjes zichtbaar worden.


Dit geldt niet alleen voor travertin vloeren , maar ook voor vloeren van . Het uiterlijk van de steen kan verschillen, en er zijn vloertegels van verkrijgbaar in. Een travertin vloer heeft behoefte aan goed onderhoud. Voordat u de bescherming van stap gaat toepassen. In specie gezette oppervlakken ca.


In lijm gezette vloeren ca.

Wij hebben een travertin vloer. Heb een poosje geleden ook al een topic geplaats daarover, maar geen reacties gehad. Heel toevallig komt morgen een bedrijf gespecialiseerd in natuurstenenvloer renovatie.


Andere , hardnekkige vuilresten. Olie, vet, resten van onderhoudsproducten. Lithofin MN Vuiloplosser of Lithofin WEXA. Hallo, ik heb via een veiling-site een prachtige, getrommelde ongestopte travertin vloer in klein romaans verband kunnen kopen.


Ik wou deze zelf gaan plaatsen, over de bestaande tegels. Nu heb ik al redelijk wat info zitten zoeken op het internet en op dit forum. Ik had gezien dat hier toch wel mensen . Met het slijpen van travertin en natuurlijk ook het polijsten van travertin wordt deze vloer weer heel mooi. Hoe zie dan wanneer het nodig is dat de travertin gepolijst moet worden?


De glans van de travertin vloer is minder geworden, de vloer komt vlekkerig over. Tijdens het schoonmaken van de travertin vloer , het dweilen, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts