donderdag 24 november 2016

Gordijnen met afstandsbediening

De uitvoeringen hangen van diverse factoren af. Het gewicht is bepalend voor welk type motor u kiest, des te zwaarder de stof des te meer vermogen moet de motor hebben. Ook is de aansturing van de elektrische gordijnen van belang.


Vitesse réglable avec la gamme Glydea. Aanpasbare snelheid met de Glydea gordijnrail.

De slimme Glydea-serie is een motor die zich aanpast aan jouw wensen. Automatisch de gordijnen openen met de meegeleverde kanaals afstandsbediening of via de HomeWizard! Hoogwaardige, fluisterstille motor, onzichtbaar weg te werken achter het gordijn.


Eenvoudig zelf te monteren via duidelijke meegeleverde instructies. Op afstand bedienbare elektrische gordijnrails, open of sluit je gordijnen vanaf de bank met de bijgeleverde infrarood afstandsbediening. Elektrische gordijnen zijn natuurlijk helemaal van deze tij ideaal voor zware gordijnen of toe te passen op moeilijk bereikbare plaatsen, bedien uw elektrische gordijnen met een afstandsbediening of zelfs met uw telefoon, op vaste tijden open en dicht laten gaan.


Haal nu de luxe van draadloos bedienbare gordijnen in huis.

U kunt bijvoorbeeld de kleur, montage aan plafond of wan pakketzijde en bediening kiezen. De ideale rail voor iedere woning of project dankzij de stille en sterke motor. Leverbaar als 230V en 14V systeem.


Het gordijn laat zich zeer eenvoudig bedienen door middel van een afstandsbediening. En wat vindt u van de soft touch bediening? Wanneer u het gordijn zachtjes open of dicht trekt, zet het zichzelf in . Somfy is een van de mogelijkheden als je jouw huis wil voorzien van gemotoriseerde gordijnen. Om gebruik te kunnen maken van de op afstand bestuurbare gordijnen , is het de bedoeling dat je een elektrische gordijnrail aanschaft. Vervolgens kun je ervoor kiezen om er ook een afstandsbediening bij aan te schaffen of . De eerste gebruiksvriendelijke, op maat gemaakte, makkelijk te installeren gordijnrails die te bedienen.


Of heb jij ook nog een tv zonder afstandbediening ? Het is gewoon een extra stukje gemak en in sommige gevallen heeft het ook nog een echte functie. Zo kunnen de gordijnen bijvoorbeeld automatisch dicht gaan als je je mediacenter opstart om een film te gaan kijken. Ja, ik ben zo oud dat ik nog . Onafhankelijke informatie over automatische systemen voor gordijnen , waarbij via een lichtsensor of afstandsbediening en timer gordijnen automatisch openen en sluiten.

Een van deze toepassingen is het hebben van automatische gordijnen. Deze gordijnen kunnen, zoals de naam al aangeeft, automatisch worden bediend. De elektromotor die is verwerkt in het systeem zorgt ervoor dat . Vind de fabrikant Afstandsbediening Gemotoriseerde Gordijnen Elektrisch Gordijn van hoge kwaliteit Afstandsbediening Gemotoriseerde Gordijnen Elektrisch Gordijn , leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba. GORDIJNRAILS ELEKTRISCH SOMFY IRISMO RTS Elektrische rail voor zeer lage prijs. De rail is compleet gebruiksklaar: Gordijnrail met Somfy RTS motor - 230V Rail op maat gemaakt tot 500cm.


Bedienen met RTS afstandbediening , of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts