vrijdag 25 november 2016

Voordeur aluminium

Uw voordeur is een blikvanger, nog meer dan andere buitendeuren. Dus wilt u dat die mooi past in het gehele plaatje. Met een Belisol aluminium deur bent u zeker van een stevige buiten- of voordeur met toch een slank profiel, volledig naar uw smaak.


Het wordt moeilijk kiezen tussen de overvloed aan stijlen en kleuren . Vind aluminium voordeur op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Onze aluminium voordeuren zijn verkrijgbaar alle stijlen en kleuren. Onze deuren worden onderaan netjes afgesloten met een tochtborstel die standaard inbegrepen is. Ook achterdeuren zijn met . Wil je een moderne voordeur die de uitstraling van je woning perfect weergeeft?


Een aluminium voordeur is modern en kan zowel warm als industrieel ogen. Naast deze veelzijdige uitstraling heeft een voordeur van aluminium nog meer voordelen. Maar ook voor landelijke woningen zijn ze ideaal.


Door de ruime keuze aan mogelijke afwerkingen, is er voor iedere woning een gepaste combinatie.

Ze zijn bijzonder sterk en gaan een leven lang mee. Onze wereldkampioen warmte-isolatie en beste op het gebied van veiligheid onder de aluminium voordeuren blinkt uit met UD-waarden tot ca. Aluminium Voordeuren - Wilt u een nieuwe voordeur kopen? Wij maken uw voordeur op maat.


Vrij vrijblijvend een offerte aan. Bij een aluminium voordeur van Bohaco, kiest u voor een voordeur op maat. Kies ook voor het perfecte visitekaartje van uw woning. Met een keuze uit honderden panelen en modellen creëert u uw eigen unieke voordeur.


Wij leveren en monteren aluminium (voor)deuren van de Belgische fabrikant Profel. Voordeuren van aluminium en hout- aluminium met uitstekende isolatiewaarden, geluidsisolatie en inbraakwerendheid. Bestaat uit een volledige glasplaat.


Deze deur is zeer geschikt voor donkere ruimtes omdat ze een maximale lichtinval toelaat. Wordt meestal gekozen als achterdeur. Maar in combinatie met mat glas ook perfect mogelijk als voordeur. Er is geen mogelijkheid om een kattenluik te installeren, daarom . Een voordeur is veel meer dan het visitekaartje van uw woning.


Bekijk ons aanbod in de showroom en laat u adviseren. Maak vandaag nog een afspraak.

Pvc, aluminium of houten voordeuren. Voordeur , van modern tot klassiek, facet of getrapte deurpanelen, glas. Ontdek de mogelijkheden en ontwerp je eigen voordeur.


Renovatie aluminium voordeur te Brasschaat. Het veiligheidsslot en de dievenklauwen op de scharnieren van onze aluminium voordeuren vergrendelen de voordeur op punten. Het deurpaneel bestaat uit een mm dik aluminium sandwichpaneel met een kern in polyurethaanschuim met hoge densiteit.


De thermisch geïsoleerde kaderprofielen en het . Mogelijkheden genoeg voor ieders smaak en beurs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts