donderdag 24 november 2016

Badkamertegels hoofddorp

Bekijk snel ons assortiment op de website. Altijd van de beste kwaliteit en 1e keus. Onze showroom is uitstekend . Met het vinden van de juiste tegels voor jouw keuken, woonkamer of badkamer, maar ook met een goede kop koffie.


Ik adviseer je over kleuren en geef tips over het plakken van tegels.

DĂ© sanitair en tegel specialist! Tegellijm of voegmiddel nodig? Een groot deel van ons assortiment is op voorraad en kunt u gelijk meenemen. In onze openlucht showroom van 3. Wij bieden verschillende patronen aan.


U kunt ook zelf een patroon aanleveren! Koop of Verkoop hoofddorp op Marktplaats.

Met een tegelvloer en of -wand tovert u iedere ruimte in uw huis om tot een gezellig verblijf met een geheel eigen look. De overzichtelijke winkel is circa 5m2 . Via ons netwerk vindt u een ervaren tegelleger voor uw badkamertegels , vloertegels en wandtegels! Voor minder doen wij het niet! Niettemin verbaast menigeen zich over onze scherpe prij.


Vakwerk, scherpe prijzen! Projectontwikkelaar:Ymere Aannemer:Thunnissen Bouw B. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Nieuwe tegels nodig voor je woon of badkamer of misschien voor je toilet? A-Kwaliteit tegen BODEMPRIJS!


DEEL DIT BERICHT OP JE TIJDLIJN EN TAG . In Amsterdam en omstreken. Hoofddorp , Jansoniusterrein. Geweldige adviezen en eerlijke antwoorden, wij zijn superblij met onze Italiaanse Houtlook tegel en raden de winkel van Martin dan ook vanm . Wie zijn badkamer laat opknappen of renoveren moet niet alleen kijken naar de plaatsing van een badkamermeubel of sanitair, ook de badkamertegels zijn van invloed op de uitstraling van de doucheruimte.


U koopt de tegels eenvoudig bij ons en wij zorgen voor een scherpe offerte bij een hovenier.

Bereken de prijs van je badkamer. Direct een prijsindicatie op basis van je wensen. Start badkamer budgetplanner. Vraag ons gratis magazine aan. Boordevol mooie badkamer opstellingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts