donderdag 17 november 2016

Betonlook wanden badkamer

U bent aan het zoeken naar een stijlvolle of misschien wel industrieel wandafwerking voor de uw muren van uw badkamer , toilet, woonkamer of douche? Beton cire is daarmee een ideaal materiaal om wanden en vloeren in de badkamer een natuurlijke betonlook te geven. Beton Ciré van Beal Mortex is 1 waterdicht, sterk, slijtvast, hygiënisch en schimmelwerend en daarmee zeer geschikt voor badkamers, keukens en vloeren maar ook voor bijvoorbeeld maatwerk aanrechtbladen en . Wilt u betonlook stuc op de wanden van uw badkamer of douche in plaats van tegels? Dan bent u ook nieuwsgierig naar de mprijs?


Lees hier alle informatie.

Wist u dat we bij Decochip betonlook producten die speciaal geschikt zijn voor de wand van de badkamer in het assortiment hebben opgenomen? Het betonlook badkamer wand coating systeem is transparant en het geeft een waterdichte afwerking. Zelfs voor ín de douchecabine is het zeer geschikt. De afgelopen jaren steeds populairder geworden is een betonlook badkamer waarin bijvoorbeeld betonlook wanden de ruimte een bijzondere uitstraling geven (een dergelijke muur doet dit overigens in iedere ruimte in huis).


Een betonlook badkamer van hoge kwaliteit kan door M. Advies voor de beste betonlook badkamer. Doordat microbeton geen naden heeft wordt een organisch gevoel en rust gecreëer combineer microbeton met houten accessoires. Kies de gewenste microbeton kleur en gebruik dezelfde kleur op de wanden en vloer, hierdoor lijkt de ruimte groter.

Geschikt voor wanden en vloeren, maar ook voor oude tegelwanden en badkamermeubels. Als u van plan bent het zelf te . Een badkamer zonder tegels is helemaal van NU, veel mogelijkheden zoals beton cire Tadelak stone, stuc deco of beal mortex. Een alternatief voor badkamertegels.


Je kunt om verschillende redenen kiezen om de badkamer te stucen in plaats van tegelen. De voornamelijkste reden om hiervoor te kiezen is de luxe uitstraling die je . Je verkrijgt het door verf, behang of pleister te gebruiken. Info en prijzen om een betonlook muur te maken vind je hier.


Ons bedrijf is gespecialiseerd in naadloze, waterdichte en onderhoudsvriendelijke vloer- en wandafwerkingen. Onze producten hebben een 1 natuurlijke en robuuste uitstraling. Natuurlijk zijn er meerdere producten op de markt waarbij een fraaie betonlook uitstraling verkregen wordt in de badkamer , keuken, . Afwerken van uw Beton Cire Badkamer vloeren, wanden en ombouw. Om de betonstuc in uw badkamer waterdicht en vlekbestendig te maken moet de BetonCire volgens onze instructies ( zie ook het productblad) afgewerkt worden met een impregneer vloeistof en de 2-K PU sealer. Heel makkelijk aan te brengen met een . Coprox Betonlook voor vloeren en wanden Bekijk alle producten.


In deze aflevering zie je hoe je een muur in betonlook kunt maken. Denkt u erover uw badkamer te renoveren? Of misschien een nieuwe badkamer te bouwen?

Deze epoxy is uitermate geschikt voor badkamers of andere natte ruimtes, geheel . Hierdoor zijn de Cemcolori producten niet enkel geschikt voor wanden maar ook voor meubels, aanrechtbladen en trappen. De unieke eigenschappen maken Cemcolori bovendien een ideaal product voor natte ruimtes in uw huis, zoals een mooie en onderhoudsvriendelijke betonlook douche of badkamer. De betonlook badkamer zorgt voor een prachtige uitstraling. Daarnaast heeft het trendy betonstuc nog veel meer voordelen. De hele badkamer kan gestuct worden.


Dus ook het ba de douche en alle badkamermeubelen. Zo ontstaat een uniek geheel. Zelfs de vloer kun je laten bepleisteren in de betonlook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts