vrijdag 25 november 2016

Pu verf

PU komt zowel voor in verf , als in vernis, zoals parketlak. Polyurethaan dispersie wordt vaak afgekort tot PU. Hierbij is het bindmiddel een polyurethaanhars ( soms in combinatie met een acrylaat) die in water is gedispergeerd.


Tijdens het dispergeren worden vaste bindmiddeldeeltjes zeer fijnverdeeld in . Samen met Heidelberg Coatings biedt Anker Stuy PU lakken voor de meubel en interieurbouw.

Lees meer over onze producten op onze website. Geschikt voor lakwerk van radiatoren met warm water met een aanvoertemperatuur van max. Buiten biedt hij zeer goede weersbestendigheid en duurzame beschermlagen.


Hornbach PU acryl lak is onderscheiden met de Blaue Engel. De gedroogde verf is conform DIN EN 71. Ik heb per ongeluk de verkeerde verf gekocht.


Als ik verf moet hebben dan koop ik dat meestal bij de vakhandel en ik koop dan een polyurethaan -acrylaatlak.

Deze kleurloze, oplosmiddelvrije componenten polyuretaan ( PU ) vloercoating wordt toegepast als zeer slijtvaste toplaag op epoxy coatings zoals. Sikkens Rubbol BL Satura is een watergedragen PU versterkte hoog zijdeglans lak met een lange opentij gemakkelijk verwerkbaar (vrijwel identiek aan alkydharsverf). Uitstekende vloeiing, zeer goed kras- en slijtvast en een snelle droging en doorharding. PU -lak is geschikt voor alle soorten houten vloeren en meubels.


De PU -lak beschermt tegen vuil en vocht. Te gebruiken over (bijna) alle soorten beits. Vandaag besteld bij Verfpoint. Hoogglanzende, luchtdrogende lakverf voor buiten op basis van met polyurethan gemodificeerde alkydhars. Is kras- en slijtvast en duurzaam.


Heeft een goede droging vanaf 0°C. Voor het afschilderen van gegrond hout, bestaande oude verflagen op hout en op bijgewerkt (geschuur gereinigd) metaal. Werken met 2K PU - verf moet veiliger. Vooral vanwege de diisocyanaten die ze bevatten.


Op Europees niveau worden maatregelen voorbereid. Vista 2K PU Wegenverf is een twee-componenten polyurethaan wegenverf.

Deze 2K wegenverf - wegmarkering is speciaal geschikt voor o. Bekijk eerst onze info voor de Wand of Vloer. Vista Aqua 2K PU Clear is een waterverdunbare, kleurloze, twee-componenten, polyurethaan lak. De Aqua 2k pu clear heeft de volgende eigenschappen: watergedragen blanke lak, bestand tegen olie, alcohol , koffie . Watergedragen toplak van BOSS paints voor hout binnen. Koop dit product online, haal af in een colora winkel of laat thuis leveren.


De voordelen van NIVEAU verf zijn een betere vloeiing, goede doordroging, kras en slijtvast. Topkwaliteit voor een vriendelijke prijs. Luchtdrogende grondlakverf voor buiten op basis van met polyurethan gemodificeerde alkydhars.


Een slijtvaste, sneldrogende en hoogglanzende blanke lak als afwerklaag op parketvloeren en diverse houten objecten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts