dinsdag 22 november 2016

Gehaakt kleedje rond

Vind gehaakt rond kleed op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Vind brocante gehaakte kleedjes op Marktplaats. Het kleed heeft een diameter van 1cm. Bekijk ook mijn andere advertenties!

Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Zie ook mijn andere advertenties. Een gehaakt vloerkleed kopen? Naast gehaakte accessoires zijn er natuurlijk ook gehaakte vloerkleden.


Ga je voor een mooi gehaakt rond vloerkleed 'crochet' van gevlochten stroken gerecycled tricot? Gehaakt vloerkleed kopen. De gehaakte vloerkleden zijn er te vinden in verschillende kleuren.


Een echt huiselijke uitstraling krijgt je woonkamer met unieke zachte vloerkleden.

De kleden van Naco zijn er in diverse vormen en maten, zoals rond en gehaakt of vierkant en geweven. Wij maakten elk kleed met liefde en ecologisch verantwoorde materialen. Kies voor je bank of gemakkelijke stoel voor een heerlijke plaid . Maak de vloer maar vrij voor dit gehaakte vloerkleed in de kleur roze!


Elk kleed is uniek en wordt me. Een mooi gehaakt vloerkleed dat erg mooi staat in de babykamer, kinderkamer, speelkamer of woonkamer. Decoreer de vloer met een rond gehaakt vloerkleed. Een rond kleed is meteen de blikvanger in de ruimte!


Patronen Naast de vorm is er ook de keuze uit vloerkleden met verschillende soorten patronen. Denk aan een bloemetjes patroon . Gebruik het als onderleggertje, placemat, tafelkleedje. Deze tutorial gaat verder vanaf ronde 11.


Haak je mee met het vloerkleed? Deze super hippe ronde kleedjes zijn erg mooi in de kinderkamer, slaapkamer of ik het extra groot in de woonkamer. Verkrijgbaar in diverse kleuren.


Rond gehaakt kleedje wordt kip en kuikentjes.

Haken - wol - Pasen - Voorjaar - Lente - Ei en andere inspirerende plaatjes op Welke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts