woensdag 16 november 2016

Spuitisolatie

Wanneer je het dak perfect wil isoleren is spuitisolatie een prima keus. PUR spuitisolatie Wat is PUR-schuim precies? Polyurethaan wordt bekomen door het mengen van twee chemische componenten (een isocyanaat en een polyol).


Hier vindt u alles over spuitisolatie om uw woning te isoleren. Bij Isocoat Isolatie ben je aan het juiste adres. Zelf doen of Laten Plaatsen kan beide.

GOED VOOR UW PORTEMONNEE EN VOOR HET MILIEU. Schuimisolatie is geschikt voor een perfecte dichting. Vraag vrijblijvend een offerte op. Bespaar energie door goed te isoleren.


Pur Is een polyurethaan hardschuim voor het isoleren van vloeren van alle bouw mogelijkheden, Pur wordt rechtstreeks op de betonplaat gespoten waar reeds alle leidingen geplaatst zijn. ISOB Isolatiespuiten heeft jaren ervaring in spuitisolatie. Wij zijn de specialist als het gaat om purschuim isolatie en polyurea kunststof spuiten.


Niet alleen hebben wij de perfecte materialen (pur ofwel polyurethaan en polyurea ofwel copu) maar ook de benodigde vakkennis. Blink Services al meer dan jaar uw specialist in pur spuitisolatie.

Spuitisolatie met pur biedt u vele voordelen. Spuiten van dak met polyurethaan hard schuim. Isolatie met PUR is een perfecte manier om de energiefactuur van uw woning of bedrijf te verlagen. De isolatiewaarde van PURschuim, ook wel Polyurethaanschuim of PU isolatie genoem is zeer hoog.


Door deze slimme en efficiĆ«nte toepassing van het isolatieschuim zijn . Naast de vloerverwarming heeft Frythermo zich verdiept in een andere tak in de huizenmarkt. Door het isoleren van bijvoorbeeld een kruipruimte in huis gaat er minder warmte verloren en wordt het vocht buiten de deur gehouden. Deze tak is de spuitisolatie. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website. Wij werken met naadloos gespoten polyurethaan isolatie op waterbasis en vrij van broeikasgassen.


Diensten en producten: pur isolatie, thermische isolatie, mazouttanks, spuitisolatie , dakisolatie, glaswol, vloerisolatie,. We dachten om een 14-tal centimeter dik te gaan. Misschien belangrijk om vermelden is dat ons dak vrij lawaaierig is (zink). Zal PUR isolatie dit voor een . Snel, goedkoop en een hoge isolatiewaarde.


Extra voordeel is de afdichting van alle kieren tussen kruipruimte en woning. Zeker bij mechanische ventilatie. Al decennialang biedt Hertel naadloze plaatsing van diverse soorten spuitisolatie conform de strengste veiligheidsregels.


Elk materiaal heeft eigen kenmerken en toepassingen.

Samen met de klant bepaalt Hertel welk materiaal het meest geschikt is voor elk specifiek project. Onze ervaren en gespecialiseerde . Binnen de verschillende isolatietoepassingen van Hertel Industrial Services, bekleedt spuitisolatie een unieke plaats. Dit specialisme heeft enkele zeer specifieke toepassingen, en vergt de nodige expertise.


Perfecte uitvoering dankzij expertise. Het gebruik van spuitisolatie is een specifieke toepassing waarbij de isolatie .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts