dinsdag 30 januari 2018

Zonnescherm boven serre

Omdat onze serrezonweringen oneindig gekoppeld kunnen worden is geen dak te breed! Daarnaast is serrezonwering ook zeer geschikt als zonwering voor lichtstraat! Op zonnige dagen kan een lichtstraat zorgen voor opwarming van het huis.


Door zonwering boven de lichtstraat te plaatsen blijft de zon buiten en blijft het . Een veranda zonwering verhoogt het comfort van uw veranda of serre. De veranda zonwering houdt de warmte tegen en voorkomt verkleuring van uw spullen door UV straling.

De mogelijkheid bestaat om de veranda zonwering zowel aan de bovenzijde van het dak te plaatsen als aan de onderzijde. Maar om ook dan volop te kunnen genieten van uw serre biedt deze serrezonwering voor u de oplossing. De warmte blijft buiten en het gefilterde licht zorgt binnen voor een aangenaam decor. Tevens kan het systeem bijvoorbeeld prima boven een pergola gemonteerd worden om te dienen als overkapping op het . De Weinor serre zonwering van Bohaco wordt gemonteerd aan de buitenzijde boven op het serredak. Hierdoor worden de zon en daarmee de warmte het beste tegengehouden.


Naast zonwering voor op het dak is er ook een variant die over het dak en de verticale voorzijde van de serre loopt. U kunt deze situatie ook.

Natuurlijk kan al onze serre zonwering perfect geplaatst worden op de diverse modellen terrasoverkapping en serres uit ons assortiment. Serre of veranda zonwering kan bovenop de serre , maar ook onder het serre dak worden gemonteerd. Meestal wordt de zonwering boven het glas of polycarbonaat geplaatst. Groot assortiment serre zonwering.


Diverse uitvoeringen met koord mechaniek of met gasdrukveer techniek. Merken Stobag, Erhardt, Verano en Allround zonwering. Hiervoor heeft Marino Zonwering meerdere oplossingen die tegen weer en wind bestand zijn.


Optimale temperatuur regeling in uw veranda, serre , of onder uw terrasoverkapping. Uiterst doeltreffende zonwering. In harmonie met uw veranda. U bepaalt zelf de warmte en lichtinval. Wij helpen u aan knikarmschermen, uitvalschermen en serrezonwering.


Speciaal voor toepassing boven een terras. De speciale armconstructie zorgt voor een terrasoverkapping waarbij u volledige bewegingsvrijheid op . Te warme veranda of serre ? Met goede verandazonwering beleeft u meer plezier van uw serre , veranda of overdekt terras, omdat het zonder een zonnescherm op de veranda al snel veel te warm wordt. Afhankelijk van uw situatie kunnen wij de automatische elektrische zonwering boven of onder het dak aanbrengen.

Verandazonwering Verano V6Halmstad. Zonnescherm boven het glas van uw serre. Bij Ter Huurne kunt u kiezen uit meerdere zonweringen voor serres , waarbij wij rekening houden met uw specifieke wensen en behoeften.


Wij werken namelijk samen met de . De serrezonwering van Bohaco wordt gemonteerd aan de buitenzijde boven op het serredak. Naast serrezonwering voor op het dak is er ook serrezonwering die over het dak en de verticale voorzijde van de serre loopt. Wie kan mij helpen met ervaringen en tips over knikarm of verandazonweringen? Om ook dan optimaal te kunnen genieten van de bijzondere sfeer van een dergelijke aanbouw, dan is het zeer verstandig om serrezonwering aan te brengen.


Een knikarmscherm is de perfecte zonwering boven een terras. Knikarmschermen: ideaal boven een terras. Dankzij de sterke constructie van een knikarmscherm kunt u zelfs grote terrassen voorzien van aangename schaduw. Bovendien houdt een knikarmscherm hinderlijk zonlicht tegen en de hitte buiten.


Serre zonwering wordt geplaatst boven op de serre en vormt daarmee een prachtig harmonieus geheel. Via zijgeleiders glijdt het door u gekozen doek vanuit een esthetisch gevormde kast over het dak van uw serre. Zonlicht en warmte worden geabsorbeerd en gereflecteer terwijl een aangename hoeveelheid licht wordt . WGM Top, de doorontwikkeling van de succesvolle, bovengemonteerde serrezonwering van weinor is gebaseerd op bewezen technologie gecombineerd met modern design.


Meer beleven … Let op: het weinor productassortiment kan per land verschillen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts