woensdag 31 januari 2018

Gevelbekleding betonlook

Kerrafront Trend is een volschuim gevelbekleding dat wordt toegepast in nieuwbouw-, recreatie en renovatiemarkt. Het paneel heeft een hoge oppervlakte met een smalle groef. Geef uw gebouw een natuurlijke en harmonieuze uitstraling met Rockpanel Natural gevelbekleding.


De panelen zijn gemaakt van hoge dichtheid PVC-UE volschuim . De kleur van deze duurzame gevelplaten, in zijn puurste vorm, wordt mede bepaald door natuurlijke omstandigheden. Net als materialen als hout, beton, Cortenstaal verkleuren de platen afhankelijk van het klimaat, .

Met visionaire architectuur worden grenzen vaak overschreden. Waarom zoeken we dan ook niet de grenzen der natuur op en dagen we deze zelfs uit? Met plaatmateriaal geproduceerd uit het vulkanisch gesteente basalt: licht van gewicht, verwerkbaar als hout, zonder enige behandeling te buigen en toch zo robuust als . Het plaatmateriaal beschikt over een unieke combinatie van eigenschappen waardoor het buitengewoon geschikt is voor alle . In deze inspiratiemodule tonen we u graag enkele van onze realisaties. Laat u inspireren door de vele stijlen, kleuren en combinaties. PVC is goedkoop en gemakkelijk te bewerken.


Je heb uitvoeringen met een hout- of betonlook en PVC platen zijn in allerlei verschillende kleuren te verkrijgen. PVC heeft goede isolerende eigenschappen, is duurzaam en moet je zo goed als niet onderhouden.

Eternit biedt je een uitgebreid assortiment aan duurzame en milieuvriendelijke gevelbekledingsmaterialen. De montage als lichtgewicht voorzetgevel is dé oplossing voor nieuwbouw en renovatie. De merknaam EQUITONE staat voor architectonische gevelbekledingsmaterialen met wereldbekendheid.


Wat zit er allemaal in het totale kostenplaatje wanneer je voor platen kiest als gevelbekleding ? Als je de hele som wil maken, moet je rekening houden met meerdere dingen”, begint Sandra Maes van SVK. De gevelplaat zelf is een klein stukje van het geheel. Granieten en Dekton gevelbekleding. Een gevel is bepalend voor de uitstraling van het gebouw.


Daarnaast moet het bescherming bieden tegen diverse weerstypen en temperaturen. Gevelbekleding bieden we bij Arte aan in natuursteen (graniet) en Dekton. Natuursteen (graniet) is een materiaal dat wordt gebruikt om . Ondanks het materiaal is PVC leverbaar in hout- of betonlook én is het in allerlei verschillende kleuren te verkrijgen. PVC biedt tevens goede isolatie, is duurzaam en vergt bijna geen onderhoud!


Voor PVC geldt een richtprijs van - 1€ per m2. Dus dat is relatief weinig ten opzichte van de . Zoek je een kwalitatieve plaatser voor je gevelbekleding ? Wij hebben een netwerk van gekwalificeerde gevelplaatsers die kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel dragen. Ze kennen onze producten en plaatsingsrichtlijnen en brengen jouw project tot een goed einde.

Met Massief NT kiest u voor gevelbekleding die jaar in jaar uit mooi blijft. Sterker nog, Massief NT biedt jaar garantie, óók op de kleur. Maar dat is nog niet alles. De kunststof gevelbekleding is namelijk standaard PEFC gecertificeer wordt standaard uitgevoerd in Euroklasse B, is weerbestendig, voorzien van een sterke.


De crème de la crème onder de houten gevelbekleding. Het technologische hoogstandje onder de plaatmaterialen. HPL Aptico - anti fingerprint. Gepatenteerde technologie.


Plastica Interieur Collectie. Traditionele decoren hebben plaatsgemaakt voor een nieuwe look. Het geeft de gevel een krachtig karakter en geeft meer nadruk op het geveldeel. Van materiaaleigenschappen tot specifieke gevelbekledingen!


De SVK gevelplaten in vezelcement (meer info over vezelcementplaten vindt u hier) zijn een inspiratie voor iedere architect, aannemer en bouwheer. Deze uiterst kwalitatieve vezelcement gevelbekledingsplaten creëren immers ongekende variatie- en combinatiemogelijkheden. Dankzij het ruime kleurenpalet, de vele . Hip en trendy: Beton-Look! Na droging en afwerking wordt de cementmortel tot een steenachtig stuc.


Toepasbaar in uw keuken, badkamer, douche(vloer), wastafel etc. Vraag naar de mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts