woensdag 24 januari 2018

Inbouwspots beton plafond

Voor de installatie van spots in een vol plafond (bv. welfsels, predallen,…) raden wij ronde gaten aan. Deze zijn makkelijk te boren met behulp van een klokboor – door jezelf of een gespecialiseerde firma. Deze boringen zorgen voor een mooie aflijnen zonder overtollige snijlijnen.


Het is best om voor deze boringen reeds . Enekel vraagjes nu ik binnenkort moet starten met het leggen van elektriciteit en aanverwanten.

Wij willen ons huis voorzien van inbouwspots (onder andere), op zich niet speciaal, maar en nu komt het: mijn plafonds bestaan niet uit welfsels maar uit gewapend beton. U hoort het al, dat gaat niet gelachen . Het plafond van een nieuwbouwwoning is beton , desalniettemin weet ik niet of het ook bewapend beton is. Het betreft een plafond waarbij om de meter een sleuf zit, en die kan ook niet weggehaald worden (dicht stucen gaat scheuren volgens hem). Is het mogelijk om inbouwspots (LED) in te bouwen . Waar zit de wapening en wat voor soort wapening?


Hoe groot is de spot die je in wil bouwen? Verlaagd plafond vereiste bij inbouwspots woonkamer?

Meer resultaten van forum. Plafond inbouwspots - Lage inbouwdiepte en Dimbaar - Bestel nu. In massieve plafonds zoals beton of een houten balk. Armaturen die weinig koeling nodig . Een minpuntje is dat er voldoende vrije ruimte moet zijn onder het plafond of achter de muren. Zo zal je al snel centimeter moeten zakken met je plafond wanneer je inbouwspots wil plaatsen in een bestaande ruimte.


Bij nieuwbouwwoningen worden inbouwspots vaak rechtstreeks geboord in de betonnen gewelven. Kadiga - plafondspot van beton , GU10. Stoere led plafondlamp voorzien van drie spots voorzien van een betonnen uitstraling. Zo zijn er inbouwspots verkrijgbaar, maar ook opbouwspots.


Inbouwspots worden vaak in houten plafonds gebouw maar het kan natuurlijk ook zijn dat u verlichting nodig hebt op een betonnen plafond. In dit geval zijn er de opbouwspots , welke eenvoudig te bevestigen zijn op harde materialen. Dit maakt het mogelijk om . In ieder geval is het zo dat de meeste inbouwspots bedoeld zijn voor een dubbel plafond omdat: a) dit het meeste voorkomt.


Spots voor plaatsing in een in beton geboorde of gegoten koker . Hoe moet ik een spotje inbouwen in een Gyproc- plafond ? Wat is de beste manier om dit te verwezenlijken als je werkt met predallen?

Ik wil inbouwspots voorzien in mijn plafond. Spring naar Welk type plafond ? Ook moet je rekening houden met het type plafond waarin je de spot wil installeren. Betreft het een gipskartonnen plafond (gyproc), kies dan voor een inbouwspot met standaardveren.


Moet de spot daarentegen worden geplaatst in een vol betonnen plafond of in betonnen welfsels, . Spots zijn verkrijgbaar als inbouwspot of opbouwspot. Een opbouwspot kan je bevestigen op een betonnen muur of aan een betonnen plafond , in tegenstelling tot een inbouwspot. Opbouwspots zijn zowel verkrijgbaar met een hoog als laag voltage. In beide varianten zijn ze verkrijgbaar met een dimfunctie.


Inbouwspots zijn spots die in het plafond gemonteerd worden, zoals de naam al doet vermoeden. Wil je inbouwspots kopen? Let dan op het type plafond in je huis. Wij willen graag het plafond circa mminimaal verlagen (naadloos) met inbouwspots langs de wanden.


Het gaat om de woonkamer, keuken, hal en toilet. Materialen geleverd door vakman. Per mei is de oplevering van . Gedetailleerde omschrijving: Ik ben op zoek naar een vakkundig bedrijf die (led -) spots kunnen plaatsen in een bestaand betonnen plafond.


De werkzaamheden bestaan uit het boren van gaten in het plafond voor de inbouwspots wat waarschijnlijk met een diamantboor moet gebeuren ivm de hardheid . Uiteraard zal er iets voor de stroomvoorziening moeten gebeuren, maar ik vraag mij af wat allemaal mogelijk is. Een verlaagd plafond of een spanplafond is een mogelijkhei maar dit is nogal prijzig voor mij. Led plafondspot die slechts 6Watt verbruikt!


Deze Powerled spot is van het merk LG.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts