dinsdag 23 januari 2018

Graniet groningen

Ambachtelijk maatwerk In onze werkplaats in Groningen maken we elk product op maat voor klanten in heel Nederland en soms zelfs daarbuiten. Waarbij ambachtelijke vakkennis en technieken worden aangevuld met moderne, computergestuurde machines. Het resultaat: perfecte kwaliteit tegen een verrassende prijs.


U kunt denken aan graniet , marmer, leisteen of composiet. Oude Boteringestraat Groningen gevelplaten van machinaal gefrijnd belgisch hardsteen.

Altijd de goedkoopste met de beste kwaliteit. Maatwerk bladen tot in de perfectie. Ook kunnen wij uw bestaande keuken renoveren. Granieten keukenbladen voordeliger ! Ook achterwanden van graniet of composiet. Bladbreedte is mogelijk tot max.


Met een Queen spoelbak. Door ons geplaatst in Groningen.

Natuurstenen werkbladen worden vaak gemaakt van graniet of composiet. Natuursteenbedrijf te Stadskanaal Jan Kalk Natuursteen, al meer dan 1jaar vertrouwd Jan Kalk N. Het kan uitstekend tegen weersomstandigheden waardoor het oorspronkelijke ontwerp van een grafmonument . Jacco Hidding van Qubestone natuursteenfabrikant in het Noorden, Groningen Nieuwe Pekela maakt op maat Aanrechtbladen keukenbladen badkamers vloeren etc montage en onderhoud van natuursteenproducten. Marmer, graniet , lijsteen en meer natuursteen leveren wij van Top kwaliteit!


Martijn Mannes, de beste tegelzetter in Groningen en omstreken. Het monument bestaat uit een letterplaat in de vorm van een blad met dekplaat in aurora graniet. Voor een overleden man die werd begraven in Delfzijl leverden en plaatsten wij een dubbel grafmonument.


Deze grafsteen is uitgevoerd in twee kleuren graniet : zwart en orion. Saillant detail aan dit grafmonument is de inscriptie van een tekening op het graf. Deze tekening is bij leven gemaakt door de . Eén geheel in huis, creëert rust en geeft een luxe uitstraling. Dit krijgt u voor elkaar door verschillende producten van hetzelfde materiaal en in dezelfde kleur in huis te hebben. Bekijk hier ons assortiment bijpassende producten.


Bent u op zoek naar een composiet, granieten , Belgisch hardsteen of dekton aanrechtblad voor . In onze Showroom in Den Andel te Groningen , met een aparte toonzaal voor grafmonumenten die behoort tot de grootste van noord-Nederlan stapt u de wereld van natuursteen binnen. U heeft een granietvloer in Groningen waarin gezaagd moet worden?

Bijvoorbeeld voor het maken van sparingen, sloopwerk of het aanbrengen van krimpvoegen. Dat is niet te doen als u geen goed gereedschap heeft. Veenstra Betonboor- en Zaagbedrijf heeft dit gereedschap én de . Laat uw keuken renoveren door Jeroen Buist - keukenspecialist in Groningen en Drenthe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts