woensdag 31 januari 2018

Meterkast krachtstroom

U leest hier wat krachtstroom is, hoeveel het kost en hoe u het aanvraagt. Als u meer capaciteit wilt, dient u dit aan te vragen bij uw energieleverancier. Met krachtstroom kunt u dit probleem verhelpen.


In dat geval wordt er namelijk 4volt geleverd aan elektrische apparaten. U kunt alleen over krachtstroom beschikken wanneer u een 3-fasenaansluiting in uw meterkast heeft.

Dit is echter niet in ieder huis aanwezig. Geschikt voor krachtstroom. Wanneer u het wilt gebruiken, moet het . In de afbeelding ziet u wat de kosten zijn van wijziging van fase naar fasen door de netwerkbeheerder in mijn meterkast.


De jaarlijkse aansluitkosten wijzigen niet bij een 3x ampere aansluiting. In principe komt er al een kabel met drie fasen . Een fase aansluiting noemt men daarom ook wel een aansluiting voor krachtstroom.

Bij elektrische apparaten met een vermogen tussen de 4kW en de 14kW dien je gebruik te maken van een zogeheten krachtgroep. Let op: Krachtgroepen mogen uitsluitend worden toegepast in fase groepenkasten . Hallo, Vanaf juli krijg ik de sleutel van mijn eerste huis. Hoeft niet veel aan te gebeuren, behalve schilderen en de standaard dingen. Nu heb ik een vraag over de meterkast , kookgroep, krachtstroom.


En aangezien de bewoners zijn overleden kan ik die de vragen niet stellen. Beginnersvragen over krachtstrooo. Is dit krachtstroom of niet? Hoe verder de krachtstroombron van de meterkast afzit hoe hoger de kosten zullen zijn. De draden zullen immers vanaf de meterkast naar de juiste plek gelegd moeten worden.


Voor een duidelijke prijzen voor krachtstroom aanleggen bij u thuis . Een groep bijplaatsen, krachtstroom maken of de groepenkast vervangen is helemaal niet zoveel werk. Met deze simpele stappen heb je snel de elektriciteits-installatie die je wilt. Zo zijn wij onder meer gespecialiseerd in sterkstroom aansluiten en het verplaatsen van een meterkast. Dus als u elektronische apparatuur heeft aangeschaft dat vraagt om meer vermogen, is krachtstroom laten aansluiten pas echt zinvol.


Hierdoor werkt al uw apparatuur snel en goed.

Een fase groepenkast daarentegen is voorzien van een 2-polige hoofdschakelaar en 2-polige aardlekschakelaars. Hier worden een fasedraad en de nuldraad aangesloten. De fase groepenkast is niet geschikt voor krachtstroom.


De componenten, zoals bijvoorbeeld aardlekschakelaars en installatieautomaten hebben . Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Denk aan elektrische kachels, elektrische kookplaten, zware machines of een oplaadpunt voor een elektrische auto. Ook als u heel veel zonnepanelen heeft, is krachtstroom een optie. Maar wat zijn nu de voordelen van krachtstroom en wanneer heeft u . Krijg je krachtstroom (400v) als je twee bruine draatjes pakt van de meterkast ( dus twee fase).


Mijn vader gelooft mij niet dat dat kan. Een enkele keer kan het in een woonhuis voorkomen dat men een krachtstroom aansluiting nodig heeft. Deze uitzonderlijke situaties komen echter niet vaak voor , want meestal is krachtstroom alleen voor industriĆ«le apparaten bedoeld. Veel mensen vergissen zich en verwarren een 3-fasenaansluiting met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts