vrijdag 19 januari 2018

Gipsplaten brandvertragend

De hechting ontstaat tijdens de uitharding van het gips. Het karton brengt stabiliteit aan de plaat en zorgt ervoor dat er trekkrachten kunnen worden opgevangen. Gipskartonplaten hebben als grote voordeel dat ze gemakkelijk te verwerken zijn en als voornaamste nadeel dat ze een sterk zuigende werking hebben, hetgeen . Brandwerende gipsplaten worden vaak toegepast wanneer er een bepaalde eis ligt om een wand of plafond minuten brandweren minuten brandwerend of zelfs minuten brandwerend te maken. Brandwerende platen zijn hiervoor zeer zeker geschikt, maar laat je wel altijd goed adviseren over de specifieke .

Vuur is geen grote zorg wanneer er gekozen wordt voor de systemen van Gyproc. De gipsplaten kunnen hitte lang weerstaan en blijven brandwerend tot 1minuten. Uw woning wilt u zo brandveilig mogelijk hebben. De Gyproc brandplaat 260x60x25cm is geschikt voor het maken van brandwerende wanden en plafonds in onder andere slaapkamers, kinderkamers en op zolder. De brandwerende platen bestaan uit een kern van gips en glasvezels, en een ommanteling van . Regelmatig wordt er hier gezegd dat normaal gipskarton niet als brandvertragend materiaal voor een plafond gebruikt mag worden, maar gipsvezelplaten wel.


Met verhoogde brandweerstand. Afgeschuinde boorden stuks op pallet.

Vanaf stuks wordt er een waarborg aangerekend voor de pallet. Stuur naar een vriend(in). Reeds meer dan jaar levert Deschacht aan de veeleisende, kwaliteitsbewuste bouwprofessional en doe-het-zelver een uitgebreid gamma van Riolerings- en. De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen. Deze gipsplaten worden gebruikt als wand- en plafondbeplating.


De platen worden op zowel stalen als houten onderconstructies toegepast. Voor het gebruik als wandplaat wordt een minimale dikte van 15mm en voor . Gipsplaat Novlam brandvertragend 15mm, bestel uw Gipsplaat Novlam brandvertragend 15mm eenvoudig bij Bakker de Houthandel. Met het oog op splitsingseisen: hoeveel minuten brandwerend moet het plafond zijn?


Weet iemand ook de vereiste brandvertraging ? Praktisch niet brandbaar, Gips , natuursteen, tegels. Brandvertragend behandeld okoumé multiplex Mkan in Euro brandklasse B ondergebracht worden. Boards, Rockpanel, multiplex binnen toepassing, hout plaatmateriaal, spaanplaten, MDF, Tresp. De brandvertragende gipsplaten van FPU zijn makkelijk te monteren.


De plaat is onbrandbaar, dus uitermate geschikt voor het brandwerend bekleden van staalconstructies, wanden en plafonds en schachten. Glasroc glasvliesversterkte gipsplaten (onbrandbaar). Knauf DF plaat is geschikt voor beplating op een onderconstructie voor niet- dragende scheidingswanden, voorzetwanden en verlaagde plafonds, waarvoor brandwerende eisen gelden.

DF platen hebben een verzwaarde kern van gips. Bij brand behoudt die langer zijn samenhang, door de toevoeging van glasvezels als . De Rigidur gipsplaat heeft een 3- laagse opbouw van gips vermengd met cellulosevezels. De kern is verrijkt met extra . Beste allemaal, Ik hoop dat iemand mij misschien kan helpen, ik heb al in het forum gezocht maar geen bruikbare informatie kunnen vinden. Dit voorjaar open ik samen met een vriend .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts