dinsdag 16 januari 2018

Vloertegels antwerpen

Op zoek naar prachtige, betaalbare tegels ? Lage prijzen, ijzersterke kwaliteit. Antwerpen heeft met Zanza. Ontdek het in onze showroom!


De derde generatie staat klaar om er nog een tandje bij te steken en we wensen de reputatie van ons familiebedrijf nog jarenlang kracht bij zetten.

Wij staan dagen op voor u klaar in onze showrooms, ook in het weekend en op feestdagen. Op vrijdag zijn we open tussen . We bieden u een groot assortiment vloertegels in vele stijlen. Bij Impermo vindt u het grootste aanbod tegels van de Benelux. Ook voor natuursteen, parket of laminaat kan u bij ons terecht.


Elke dag blij met je keuze. In de tegeltoonzaal van Intercarro vindt u alles wat u zoekt!

Er bestaan verschillende soorten. Denk maar aan tapijt of vloertegels. De keuze van je vloertype is natuurlijk afhankelijk van je eigen smaak, maar je kunt ook de voor- en nadelen van de verschillende types met elkaar vergelijken. Netwerk van vloerders en tegelzetters met ruim jaar ervaring in tegelwerken.


Ruime keuze aan vloertegels in Keramiek of Natuursteen. Houtimitatie vloertegels of Cementtegels. Alles aan de beste prijs. Om tot een perfect resultaat te komen, is bij het leggen van een tegelvloer de ondergrond van essentieel belang. Deze moet natuurlijk stevig zijn maar wat misschien nog wel belangrijker is, is dat de ondergrond goed vlak is.


Voordat wij aan een tegelvloer beginnen komen wij graag bij u langs om de vloer te . Al meer dan jaar staan wij bij Hitobo Tiles garant voor de scherpste prijzen, de beste kwaliteit en een professionele service. Coveco uit Schelle is de specialist in vloeren en tegels. Olvast Tegels - Kampioen van de perfectie.


Advies nodig bij de keuze van de juiste vloertegels of muurtegels? De oorsprong van majolicavloertegels moeten we zoeken in Italië.

Vanuit Italië verspreidde de productie van majolica zich over West-Europa. In dit hoofdstuk worden de opkomst en verspreiding uitgebreid . De ruimste keuze aan tegels , badkamertegels, natuursteen en houten vloeren vind je in onze showroom van meer dan 1. Eigen professionele plaatsing. Tegelkeizer” een familiebedrijf met een grote passie en een unieke visie voor tegels. Dit familiebedrijf hecht enorm veel waarde aan de kwaliteit van zijn product, de service en heeft oog voor zijn klanten.


Vanwege hun jarenlange ervaring, weten ze precies waar ze het over hebben en dit delen ze graag met u. Met meer dan jaar ervaring, een zorgvuldige en persoonlijke klantenservice én een eigentijdse aanpak, maken wij u graag wegwijs in de wereld van vloer- en wandtegels, natuursteen, laminaat, sierbestrating en tuinstenen. Deze website geeft u alvast de nodige basis om ideeën op te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts