woensdag 24 januari 2018

Prijs glas per m2

Helder glas 2mm dik ontspiegeld. Voor een duidelijk overzicht van de verschillende prijzen kan het beste onderscheid worden gemaakt tussen de verschillende glassoorten , van standaard. JLM Glas staat voor lage prijzen.


Wij bieden voordelige enkel glas prijzen, maar ook een prima service. Wij leveren gratis op locatie in Nederland. Gemiddeld kost het laten plaatsen van glas € 190.

Tegenwoordig kiezen de meeste mensen voor hoogrendementsglas. Hoogrendementsglas heb je gemiddeld voor € 1per m, inclusief plaatsing. Zie in onderstaand prijzenoverzicht de prijzen per mvoor diverse soorten glas , inclusief plaatsing.


Wil je ramen glas op maat laten maken? Dan ligt gemiddelde prijs tussen de € 5en € 800. Een prijsindicatie voor jouw situatie?


Of hoogrendementsglas al dan niet tot de kwalitatievere beglazing hoort hangt af van de U waarde. In de onderstaande tabel zie je dezelfde . Hoe dikker je het enkel glas wil hebben, hoe sneller de prijs oploopt.

Ga dus na wat het meest geschikt is in . Enkel glas kan uitstekend van pas komen in binnenruimtes. U kunt als glaszetter, maar ook als particulier voor de laagste prijs enkel glas bestellen bij Glaskoning. De enkele beglazing wordt door ons in verschillende diktes aangeboden. U kunt dan ook altijd een passende dikte selecteren en het enkel glas online . Lees meer over de kosten op Dubbelglasprijzen.


Standaard dubbel glas , €per m2. We zijn vooral geïnteresseerd in 1. PVC met een U van (en beter), zonder onderverdelingen. Andere prijzen (alu, hout,) kunnen natuurlijk ook gegeven, zodat dit een algemeen en . De kosten voor HR glas zijn ongeveer € 2- tot € 4- per m². Dit is alleen de prijs van het glas. Het plaatsen en eventuele toeslagen zitten niet bij deze prijs in.


HR staat voor Hoog Rendementsglas. Omdat er meerdere soorten HR glas op de markt zijn, verschillen de prijzen nogal. De prijs voor dubbel glas varieert meestal van circa. Des te hoger u gaat in isolatiewaarde, des te meer u betaalt per vierkante meter.


Zoals gezegd zijn de kosten van hoogrendementsglas hoger dan de kosten van standaard dubbel glas , maar je krijgt hier ook wel iets voor terug.

De volgende tabel geeft een overzicht van de prijs voor hoogrendementsglas per vierkante meter inclusief BTW, maar exclusief installatie. Ter vergelijking wordt ook . Prijzen voor dubbel glas. Dan zult u wellicht al het aanwezige glas meteen willen verwijderen en vervangen door nieuwe beglazing. Omdat de totale oppervlakte aan enkele beglazing die u in deze situatie nodig heeft minder is dan het aangegeven minimum zult u rekening moeten houden met een prijs per halve vierkante meter enkel glas. Welke prijs horen er bij de diverse soorten dubbel glas ? Elk type heeft zijn eigen prijs doordat de ruit anders wordt geproduceerd.


De prijzen zijn inclusief verwijderingsbijdrage en energietoeslag, exclusief BTW. Bij kleinere oppervlakte dan 0.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts