woensdag 31 januari 2018

Transparant kunststof plaat

Hard PVC hele plaat transparant 0. De afmeting van de plaat is 2x 1cm. Wij leveren binnen uur en bieden deskundig advies. Kunststof platen nu bij HORNBACH kopen!


Plastic platen doorzichtig, Plastic plaat doorzichtig kopen.

Onder kunststof platen vindt u een assortiment platen in verschillende uitvoeringen, kleuren en diktes. Polyester plaat is een kunststof plaat die leverbaar is in transparant of transparant dubbelzijdig gematteerd in verschillende diktes. Polyester heeft de volgende kenmerken: helder, sterk, slagvast, goed te bewerken: buigen, boren, frezen. Toepassingen: displays, design meubels, interieur . Deze platen uit hard PVC zijn transparant en hebben een dikte van 0. De bovenlaag is glad en is aan één zijde is hoogglans en één zijde mat ontspiegeld.


U kunt hard PVC platen snijden en onder verhitting vervormen.

De hard PVC plaat is UV-bestendig en kan uitstekend voor binnen- en buitengebruik dienen. Polycarbonaat is een heldere, transparante kunststofplaat met een uitzonderlijk hoge slagvastheid. Door deze eigenschap is polycarbonaat uitstekend toe te passen als veiligheidsbeglazing, of bescherming die hufterproof, inbraakweren. Bestel de platen eenvoudig online.


De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Een interessante verzameling plaatmaterialen voor ondermeer belettering, zeefdruk, digitaal printen en point-of-sales in verschillende afmetingen en diktes. Deze van kunststof gemaakte transparante plafondplaten worden ook gebruikt onder een lichtkoepel waardoor de lichtinval. Transparante kunststof platen.


Het is bovendien zelfdovend en zeer hittebestendig en is toegelaten voor gebruik als interieurmateriaal in de vliegtuigindustrie. ABS is weliswaar als helder transparante kunststof leverbaar, echter zijn de rubber kogeltjes dan veel kleiner dan de lichtgolven waardoor deze niet meer gebroken kunnen worden. Maar bij dit materiaal is de slagvastheid sterk verminderd. ABS platen zijn amorf opgebouwd (ze bevatten geen deels kristallijne zones) en . Massieve polycarbonaat platen.


Dubbelwandige polycarbonaat platen. Voor iedere toepassing hebben we de juiste kunststof. Wij verkopen aan iedereen: bedrijfsleven, industrie en ook particulieren.

Altijd voor de scherpste prijs met de beste kwaliteit! Onze prijzen zijn gebaseerd op kleinere. Of u nu enkelwandige golfplaten , damwandplaten , meerwandige kanaalplaten of transparante vlakke massieve lichtplaten zoekt, hier vindt u voor elk project de juiste lichtplaat.


Natuurlijk vindt u bij ons geschikte profielsystemen van kunststof en van aluminium en toebehoren zoals muuraansluitprofielen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts