woensdag 24 januari 2018

Kunststof onderhoud

Hoe moet je kunststof kozijnen onderhouden ? Dat ontdek je hier met alle onderhoud tips voor kunststof kozijnen! Het merendeel van de mensen die er voor kiezen om kunststof kozijnen te kopen doen dit omdat ze op zoek zijn naar kozijnen waar ze niet veel omkijken naar hebben. Van kunststof kozijnen weten we namelijk dat ze onderhoudsarm zijn.


Meer weten over het materiaal en onderhoud van kunststof kozijnen? Over waar ze van zijn gemaakt en hoe je ze mooi houdt.

Tijd verspillen aan verven of knoeien met silicone? Met kunststof kozijnen is het voor altijd verleden tijd! De kunststof kozijnen van Belisol zijn uitzonderlijk makkelijk te onderhouden. Af en toe poetsen en één keer een druppeltje olie is al meer dan genoeg om vele jaren van prachtige kozijnen te genieten. PLOEG doet service en onderhoud van alle merken kozijnen.


Lees onze tips of schakel onze Servicemonteurs in! Bij het schoonmaken van uw kunststof kozijnen is het belangrijk de scharnieren en het hang- en sluitwerk niet te vergeten. Bij achterstallig onderhoud kan er veel vuil tussen de scharnieren komen, waardoor het raam kan gaan piepen.

Onderhoud kunststof zadels en hoofdstellen. Om je kunststof zadel of hoofdstel in een goede staat te houden, is het belangrijk deze regelmatig te reinigen door vuil, modder, zweet en andere hardnekkige vlekken te verwijderen. Normaal onderhoud bestaat uit het reinigen van uw glas en kunststof kozijnen met bijvoorbeeld autoshampoo minimaal twee maal per jaar. Het is raadzaam om het kunststof kozijnoppervlak om de drie jaar grondig te reinigen en vervolgens te conserveren. Wij bevelen daarvoor originele GAYKO- onderhoudsmiddelen voor . HGT Geveltechniek - daar red je gevels mee!


Je ziet het in allerlei vormen: gevlochten als riet, geweven als textiel, imitatie van hout, met een pure plasticlook. Ten opzichte van hout en metaal vereist kunststof minder onderhoud. U geniet langer van uw kunststof kozijnen met goed onderhoud. Lees direct onze tips om PVC profielen mooi en schoon te houden! Slechts de draaiende delen af en toe voorzien van een drupje olie.


Schoonmaken kan met cleaner van Eurokozijn. Een groot voordeel aan kunststof kozijnen is dat ze weinig onderhoud vereisen. Kunststof kozijnen zijn bijna onderhoudsvrij. Om de nagenoeg onderhoudsvrije kwaliteit van de kunststof kozijnen jarenlang te behouden is alleen schoonmaken voldoende. Lees hiernaast de onderhoudstips als antwoord op veel gestelde vragen.


Bij veelvuldig of langdurig gebruik van draaiende delen is meer zorg . In principe hebben kunststof kozijnen weinig onderhoud nodig.

Toch kan het kunststof soms een beetje vuil worden. In dat geval is klein onderhoud aan de kozijnen verstandig. Door de weerselementen ontstaat er bijvoorbeeld groene aanslag of zwarte verwering. Maar ook vogelpoep komt soms terecht op de kozijnen. Wilt u het kunststof mooi houden is het verstandig dit regelmatig te reinigen en periodiek te onderhouden.


Zo behoudt het kunststof de kleur en glans. Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn. Wij adviseren uw kunststof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts