woensdag 17 januari 2018

Gewapend glas

Deze zijn meestal aangebracht in een vierkant rasterpatroon. Het draadraster houdt bij een breuk de glasscherven bijeen waardoor draadglas tot de veiligheidsglas behoort. Dit zorgt ervoor dat het glas zowel veiliger is, als inbraakvertragend werkt.


Dit is echter niet mogelijk met gelaagd of gehard glas. Draadglas is een type inbraakwerend glas, dat qua kenmerken enigszins te vergelijken valt met gehard glas of gelaagd glas.

Kijk hier voor ons assortiment. Gelaagd glas op maat in diverse diktes en uitvoeringen bij Glasopmaat. De prijs van gelaagd glas wordt berekend per m². Als u kiest voor gelaagd glas, dan heeft u de keuze uit éénzijdig gelaagd glas, tweezijdig gelaagd glas en gelaagd glas met folie voor gehard glas.


De richtprijzen voor de verschillende soorten gelaagd glas in onderstaande schema zijn inclusief btw maar exclusief montage . Vaak wordt gedacht dat draadglas door het verwerken van metalen draden in het glas extra sterk is. Draadglas bestaat over het algemeen uit laag niet gehard glas en is daarom niet sterker dan bijvoorbeeld gehard glas.

Toch wordt draadglas vaak toegepast. Het metaal maakt het glas niet per se. Gehard glas is stootvast en speciaal ontwikkeld om niet te breken.


Daarom is gehard glas ideaal voor plaatsen waar veiligheid vereist is. Kogelbestendig glas , ook bekend als kogelwerend glas , veiligheidsglas, gelaagd glas of kogelvrij glas , bestaat uit meerdere lagen glas gescheiden door een transparante kunststof laag uit polyvinylbutyral (PVB). Naast kogelbestendig is dit soort glas vaak ook geluiddempend en houdt het de meeste vormen van . Lees hier meer over veiligheidsglas, letselveilig glas en doorvalveilig glas.


Thermische gehard glas behoudt de licht en energie kenmerken van het basisproduct. Wanneer het glas is gehard is het niet meer mogelijk om het glas te snijden of te bewerken. Het geharde glas is wel keer zo sterk als normaal glas van dezelfde dikte. Ook voor particulieren hanteren wij groothandelprijzen. Pvc raam met super-isolerend gelaagd dubbel glas.


De totale lengte met kader is 38m en is 32m hoog. Zowel binnen als… € 6000. Betafence is sinds vele jaren wereldwijd de marktleider in gespecialiseerd gelast gaas, dat wordt gebruikt voor de productie van gewapend glas.

Betafence kan de parameters van dit gelaste gaas aanpassen aan de specifieke wensen van de gebruiker, rekening houdend met de parameters van het . Op zoek naar voordelig gelaagd glas ? Levering van glas in heel Nederland. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


In een voormalige school aan de Middelstegracht 5-bevinden zich een aantal lichtkappen die uit de bouwtijd van het pand dateren. De zeldzame gewapende beglazing van de lichtkappen is op een paar plekken nog aanwezig (zie foto). Oorspronkelijk gewapend glas op het dak van de school. Rechtstreeks vanaf de fabriek geleverd. Buys Glas biedt u scherpe gelaagd glas prijzen, een top service en daarnaast maatwerk.


Gewapend glas in St Jansklooster.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts