donderdag 18 januari 2018

Steigerbouw prijzen

De meest uiteenlopende projecten, van verhuur van rolsteigers tot grote steigersystemen. Flexibele, zelfstandige en uiterst vaardige mensen. Al onze medewerkers zijn VCA basisveiligheid en steigermonteur of 1e monteur opgeleid. Gehuurde materialen vrij van cementresten, reclameuitingen en bezemschoon opleveren.


Geen borg voor vaste klanten. Borg voor particulieren € 2per m2.

Prijswijzigingen en technische wijzigingen voorbehouden. Rolsteiger huren voor binnen en buiten. Makkelijk te (ver)plaatsen door de op wielen staande steiger. Zorg dat uw zzp of mkb bedrijf ook vindbaar is via dit beroep.


Allscaff bvba steigerbouw de toppers in stellingbouw en dit voor alle diverse bouwprojecten, dakwerken, schilderwerken en gevelwerken, ook speciale types opbouw van stellingen en zittribunes , wij staan ter beschikking voor vakman en particulier. Deze prijzen zijn gebaseerd op alle uitwendige oppervlaktes en zijn inclusief de benodigde verf. Voor inwendige behandeling zijn de extra kosten € per m² excl. BTW, voor het uitzuigen van het grit.


Zijn er diverse werkzaamheden in en rond de woning die op een hoogte plaats moeten vinden waar u zonder hulpmiddelen niet bij kunt.

Sijperda Verhuur levert en plaatst stalen steigers. Met onze engineering en technische knowhow vormen wij de basis voor veilig . Prijzen zijn inclusief zijsteunen rustbordessen kantplanken en borgpennen. Huur prijzen zijn minimaal voor één week exclusief de BTW. Transport brengen en weer ophalen is in overleg.


Aluminium rolsteigers voor plafondwerkzaamheden Kerk te Beilen . Het monteren van steigers behoort tot één van de risicovolle taken binnen de bouw. Er is niet alleen een risico voor de monteur, maar ook voor de gebruiker van de steiger. Voor het monteren en demonteren van steigers, dienen de uitvoerenden aantoonbaar geschoold te zijn. Dreco- steigerbouw is een jong, dynamisch en ervaren bedrijf gespecialiseerd in het verhuur van stellingen. Wij zijn gevestigd te Lo-Reninge.


FLEX price: U kiest voor flexibiliteit. U kunt een keer kosteloos verzetten, een tweede keer verzetten is mogelijk tegen van de cursusprijs. Verzetten is toegestaan uiterlijk tot werkdagen voor aanvangsdatum cursus conform de Algemene . Gjaltema staat garant voor veilig werken op hoogte. Voor alle vraagstukken op dit gebie ook voor de moeilijk bereikbare plaatsen, worden passende oplossingen gerealiseerd.


Dat gebeurt snel, vakkundig en tegen scherpe prijzen. Investeren in duurzame relaties.

Steigers, ondersteuningen en stempels. Afspraak is afspraak en eventuele problemen worden direct opgelost. Service, snelheid en scherpe prijzen zijn daarbij vaste waarden.


Meer weten over de verhuurperiode, prijzen , annuleringen, aansprakelijkheid… Lees de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op onze stellingverhuur. Alexander Van Overtfeldt, Artisanale Steenhouwerij. De werken werden stipt en correct uitgevoerd.


Eddy Recour, particuliere klant, Anzegem. Correcte afspraken, persoonlijke aanpak en goede prijzen. Bent u op zoek naar een steigerbouwer in de omgeving van Enschede? Zoek niet verder wij zijn de betrouwbare partner als het gaat mom steigerbouw.


Wij werken in een team van personen die vakbekwaam zijn. Onze steigers herkent u aan de perfectie die van ver zichtbaar zichtbaar. Wanneer uw bouwplaats er netjes . Er is een mogelijkheid tot het vertalen van de examens.


De kosten hiervoor zullen worden doorberekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts