donderdag 25 januari 2018

Vtwonen badkamer

Badderen, douchen en tanden poetsen doe je allemaal in de badkamer. Een badkamer is dus onmisbaar in een huis. Maar hoe maak je van jouw badkamer nou iets bijzonders?


Hoe laat je jouw badkamer bij jouw woonstijl passen? Laat je inspireren en bekijk allerlei soorten badkamers , kies de stijl van een badkamer die .

Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Hoe klein of groot ook: de badkamer is een plek om te ontspannen. De inrichting ervan is dan ook.


Douchen, badderen en ontspannen wordt nog relaxter als je badkamer een hoog spa-gehalte heeft. Lang leve de vtwonen badkamermeubels ! Tijdloos, uniek en met volop opbergruimte voor zachte badlakens en je complete beauty-arsenaal. Kom inspiratie op doen en kijk waar onze dealers zich bevinden.

Vanaf nu is vtwonen ook in de badkamer te vinden! Kortom, alles voor een heerlijk ontspannen ruimte! Sani-Dump en vtwonen : een logische match! Waar vtwonen dé one-stop-shop met leuke en inspirerende woonproducten is, zijn wij dé one-stop-shop voor sanitair.


Hoefnagel helpt je daarbij met een complete badkamercollectie van vtwonen. Van bad en douche tot kraan, meubel en tegel. Stel je eigen sfeer samen met verschillende kleuren en materialen.


Alle onderdelen van de collectie zijn mooi op elkaar afgestemd. Juist daardoor heb je alle ruimte om jouw badkamer helemaal . Hierdoor ontstaat een sanitaire ruimte met oog voor detail en een prettige uitstraling. Badkamer Neo is ingericht met VT wonen tegels. De warme natuurlijke kleuren geven een behaaglijk gevoel op elk moment dat jij de badkamer binnenkomt. Door de badkamer te complementeren met een echt houten badmeubel voldoet . De serie Mold is een robuuste betonserie met een karaktervolle look.


Ook verkrijgbaar in Mold Timber, een betontegel met een subtiele houtprint voor een stijlvolle twist. Voor een stoere, strakke badkamer waar je .

Met de meubelcollectie van vtwonen baden breng je eenvoudig de sfeer aan die bij jou past. Twee verschillende sferen in meerdere kleuren, materialen en maten. Op zoek naar een vtwonen badkamer ? Kom dan eens langs bij Intermat in Mijdrecht om onze uitgebreide showroom te bekijken en inspiratie op te doen! Ben jij fan van verse bloemen, bloemenprints, ronde vormen en een vleugje romantiek in huis?


Landelijk is leuk, landelijk in een stoer jasje nog veel leuker. En die sfeer creëer je zelf al in een. Verbouwplannen voor je badkamer ? Of gewoon eeuwig op zoek naar inspiratie? Ontdek hier de badkamerstijl die perfect bij je past.


In ons assortiment mogen de bekende badkamertegels van vtwonen niet ontbreken. Sinds kort zijn de tegels te bezichtigen in onze showroom in Utrecht. Met de nieuwe vtwonen baden collectie van Sani4all breng je eenvoudig een geheel eigentijdse sfeer aan in je badkamer. De complete badkamer vtwonen bestaat uit de volgende producten: badkamermeubel sanibell met vtwonen bad shell powder white 1cmspiegel vtwonen groove met led verlichting en groove spiegelplanchet. Sanidrõme badkamercheque t. De gelukkige winnaar is Henk de Kruijf.


Bekijk hier deel (van 3) van de badkamermetamorfose video.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts