woensdag 31 januari 2018

Kruipruimte isoleren zelf doen

Voor de doe-het-zelver is het isoleren van de kruipruimte goed te doen. De investering van het isolatiemateriaal heb je snel terugverdiend. Als doorgewinterde doe-het-zelver ga je natuurlijk de kruipruimte in. Vind praktische tips om zelf je (houten) vloer te isoleren.


Het isoleren van de kruipruimte onder uw huis kan veel extra wooncomfort opleveren.

Deze klus kunt u ook gemakkelijk zelf doen , bij zowel een betonnen als een houten vloer. Bekijk hier wat u nodig heeft en lees het stappenplan. In deze video is te zien hoe een kruipruimte geisoleerd wordt. Bespaar flink op uw gasrekening, isoleer de kruipruimte van uw woning in Amsterdam. Zelfs bij een hoog grondwaterpeil blijft het isolatiemateriaal zijn werk doen.


Het gaan drijven op het grondwater maar blijft zijn afsluitende werking behouden waardoor vocht niet langer tegen de vloer van de woning gaat condenseren. Ook houdt het eventuele stank goed tegen.

Deze methode van isoleren wordt overigens . Met vloerisolatie bespaar je niet alleen op de energiekosten maar krijg je vooral lekker warme voeten in de winter. Door het isoleren van de vloer kun je de kosten ervan terugverdienen. Dat gaat weliswaar niet zo snel als bij dakisolatie maar je hebt naast de maandelijkse besparing ook warmere voeten en . Een goed geisoleerde vloer en kruipruimte verhoogt dus het wooncomfort en voorkomt onnodige stookkosten.


Bij het isoleren van je huis kun je veel zelf doen. Maar het isoleren van vloer en kruipruimte kun je beter aan de vakman overlaten. Klik hier om terug te gaan naar klusidee isoleren. Gaat u zelf uw vloer isoleren. Wanneer uw kruipruimte goed toegankelijk is kunt u zelf uw vloer isoleren en daar de isolatiechips aanbrengen.


Bent u een doorgewinterde doe-het-zelver dan wilt u hoogstwaarschijnlijk zelf uw vloer isoleren. En dat is heel goed zelf te doen. Vloerisolatie aanbrengen is specialistisch werk, maar bij een goed toegankelijke kruipruimte kunt u zelf makkelijk DroCom vloerisolatie binnen uur aanbrengen. Deze kosten zijn inclusief materiaal, btw en de arbeidsuren die erin gaan zitten.


Zelf isoparels kopen is een stuk goedkoper en bovendien goed uit te voeren.

Wanneer u het zelf gaat doen moet u er echter goed op letten dat de . Als je je vloeren wilt isoleren , dan kun je dit laten doen door een gespecialiseerd bedrijf. Daarnaast kom je niet in aanmerking voor een subsidie als je de vloer zelf isoleert en krijg je natuurlijk ook geen garantie op de werkzaamheden en het materiaal. Deze moeten echter aan de onderzijde van de vloer worden bevestigd. Lang niet iedereen kan even goed tegen ruimtes met beperkte afmetingen.


Mensen die bijvoorbeeld last hebben van claustrofobie doen er misschien goed aan om het isoleren van hun kruipruimte toch uit te besteden en dus over te laten aan een . Het op de juiste manier aanbrengen van kruipruimte isolatie kunt u namelijk niet zelf doen. Een isolatiedeskundige kan u niet alleen adviseren over de beste kruipruimte isolatie voor uw woning, maar kan deze isolatie ook direct voor u plaatsen. De kosten van kruipruimte isolatie aanbrengen. Kwaliteit Gelukkig zijn er meer voordelen dan nadelen dus het is zeker geen reden om deze methode links te laten liggen en direct over te stappen naar spouwmuurisolatie ofzo.


Hieronder staat wat u moet doen als u de kruipruimte , vloeren, daken, leidingen of tocht in uw huis wilt aanpakken. In een blijvend natte of vochtige kruipruimte moet de bodem dampdicht gemaakt worden. Zo tast het vocht de vloer erboven niet aan. U kunt dit zelf doen door.


Dit is voor zowel u als uw huis niet gezond. Daarom is het belangrijk om uw kruipruimte goed te isoleren , en dit kunt u gemakkelijk zelf doen ! Met welk isolatiemateriaal en welke methode? Onafhankelijke info en tips. Zo weet je hoe isoleren gaat.


Een huis isoleren kun je doen van het dak, de muren, spouwmuur, vloer en kruipruimte. Je kunt ook zelf kleine maatregelen nemen voor besparing met huis isolatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts