vrijdag 26 januari 2018

Sierbestrating schoonmaken

Terras schoonmaken met water. Bij normale groenaanslag raden wij aan te reinigen met schoon en heet water. Synthetische reinigingsmiddelen kunnen uw bestrating schade toe brengen en raden wij derhalve af.


Ook het gebruik van groene zeep raden wij in principe af. Dit heeft te maken met het feit dat de basis van .

Reinig alleen met schoon water. Lees verder over het reinigen van uw terras. MBI gebruikt een speciale Protection Plus beschermingsfactor voor haar terrastegels. Een terras blijft alleen mooi als je het regelmatig schoonmaakt. Hier lees je hoe je dat het beste kunt.


Je moet je tegels schoonmaken om je sierbestrating mooi te houden. Tegels schoonmaken en groene aanslag verwijderen is zo gedaan.

Om je bestrating mooi te houden moet je deze regelmatig reinigen. Lees hier meer over bestrating reinigen en ontvang tips om de kosten laag te houden. Sierbestrating - schoonmaken en onderhoud Sierbestrating moet, na aanleg, ook regelmatig worden schoongemaakt om het materiaal mooi te houden. In de tuin kan groene aanslag op tegels en bestrating het gevolg zijn van een slechte afwatering. Dit gebeurt vooral op plaatsen die vochtig zijn en waar weinig zon komt.


Groene aanslag kan dan steeds terugkeren, ondanks het regelmatig schoonmaken van uw tuintegels. Het is daarom belangrijk om de . Het beste en het goedkoopste is: je bestrating gewoon elke week met de gewone bezem vegen. Kan je de tegels en bestrating van jouw terras, oprit of pad reinigen met de hogedrukspuit?


Zijn de terrastegels of de bestrating flink aangeslagen met groene aanslag en mos, gebruik de schoonmaakazijn dan onverdund en giet het over je terras. Voor een goede verdeling is een plantenspuit of grotere drukspuit handig om te gebruiken. Let er wel op dat je een flink aantal flessen nodig hebt voor . Om de bestrating in je tuin zo lang mogelijk te laten stralen is het van belang deze regelmatig te reinigen. Dit kan je zelf doen of laten doen door een hovenier.


Bij het reinigen van bestrating is het belangrijk dat je de juiste . Buitentegels zijn onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te reinigen.

Van Wijk Sierbestrating werkt met hoogwaardige producten, tegels voor tuin en terras van het merk MBI. Om jarenlang van uw sierbestrating en terrastegels te kunnen genieten verwijzen wij u graag naar de onderhoudsadviezen van MBI De Steenmeesters. Recentelijk heb ik onze sierbestrating schoon proberen te spuiten met een hogedrukspuit.


Hierbij heb ik gebruik gemaakt van de vuilvrees. Lees hier een aantal tips en adviezen voor onderhoud aan sierbestrating. Na het leggen de bestrating goed schoonmaken van cementresten. De schone bestrating goed nat maken, zodat de onderlaag kan verharden. Na het schoonmaken de voegen vullen met zilverzand of voegmortel.


Klachten bij verkeerde verwerking worden niet . Regelmatig uw bestrating schoonmaken met een goede bezem en een veilig schoonmaakmiddel is te adviseren. Nadien dient u altijd goed na te spoelen met de tuinslang. Het gebruik van een hogedrukreiniger raden we sterk af, omdat dit het oppervlak van de sierbestrating kan beschadigen. Heb jij een terras waar allemaal vieze vlekken en groene aanslag op zitten? Het oppervlak wordt hierdoor . Je terras reinigen kan makkelijk met de methodes die wij verzameld hebben!


Houd uw tuin en terras mooi en bestel goedkoop online onderhoudsmiddelen bij Van der Heijden Sierbestrating. Naast het schoonmaken van het terras met een hogedrukreiniger kun je het onderhoud van je terras bijhouden door onkruid uit de voegen te verwijderen. Haal eens in de zoveel tijd met een onkruidborstel of een haakvormig krabbertje het onkruid uit de voegen. Uw tegels schoonmaken is helemaal niet moeilijk. Zelfs al hebt u groene aanslag op uw sierbestrating dan nog hoeft u geen moeilijke stappen te ondernemen.


Wil u uw tegels schoonmaken , dan hebt u niet veel nodig. Voor een mooie en schone bestrating kunt u uw tegels het beste elke week met een zachte bezem vegen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts