donderdag 18 januari 2018

Deurklink klassiek

Bijpassend in de stijl van uw interieur of exterieur kunt u kiezen uit kwaliteits deurbeslag zoals brievenbussen, deurknoppen, huisnummers en deurklinken. Het vervangen van de deurklinken in uw huis draagt bij aan het brengen van een andere sfeer. Het maakt een interieur, dat van klassiek naar modern of andersom.


X ronde greep 5x plattere vorm. Meer dan 4bijzondere deurkrukken voor een klassiek , modern of landelijk interieur.

In de stijlen Ton-model, Bauhaus, Amsterdamse school, Dudok en nog vele andere. Een deurkruk pak je vaker vast dan bijvoorbeeld de afstandsbediening van de televisie. En door zijn hoogte kijk je er sneller naar dan naar dat mooie schilderij boven de bank.


Geef jouw deurkruk daarom de eer die hij verdient! Met ons uitgebreide assortiment deurbeslag is er een ruime keuze uit afwisselende modellen . Er zijn diverse producten die in dezelfde lijn als de deurkrukken en deurklinken zijn ontworpen, bijvoorbeeld raamkrukken of meubelgrepen, met daarbij allerlei accessoires, zoals scharnieren en sloten, maar denk ook aan brievenbussen en badkamerartikelen. Verder kunnen buitendeuren voorzien worden van SKG . Onder de jaren deurbeslag valt een brede variatie van objecten.

Voor klassieke deurklinken , maar ook een brievenbus, deurhaakje of schuifdeurkom kan u bij ons terecht. Een woning klassiek inrichten kan natuurlijk met modern materiaal, maar u zult het ongetwijfeld met ons eens zijn dat jaren deurbeslag en andere . Brons is een materiaal dat veel gebruikt wordt bij het ontwerpen van deurklinken en deurkrukken. En terecht, want het gebruik van brons heeft heel wat voordelen. Deurklinken koop je eenvoudig online bij bol.


Zo is brons niet alleen heel stevig, je kan er ook vele kanten mee uit. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor wit brons, zwart brons of voor de klassieke bronzen kleur. Laat je inspireren door ons assortiment. Wij hebben in alle stijlen veel keus in deurbeslag in topkwaliteit.


DecoDeurbeslag is dé specialist voor beslag voor binnendeuren, buitendeuren, ramen en meubels! Uitgebreid assortiment √ Snelle levering √ Deskundig advies! Ook binnenshuis kun je kiezen voor een moderne of klassieke deurkruk. Heeft jouw inrichting een strakke vormgeving? Voer deze stijl door met hippe aluminium klinken in je hele woning.


Of kies juist verschillende krukken en klinken voor een verrassend effect. Je maakt de binnendeuren gemakkelijk open en dicht met het .

Een Svedex afgelakte stijldeur verdient een deurklink in stijl. Naast het functionele aspect, zet u met de juiste deurklink smaakvol de puntjes op de i. De Svedex collectie biedt ruime keuze uit deurklinken van tijdloos, modern tot licht klassiek van karakter, voor uw binnendeur of . De Argo 1deurklink op rozet heeft een modern design en een robuuste uitstraling. De Carmen AM deurklink op rozet heeft een elegant design en een robuuste uitstraling.


Levertijd: Direct leverbaar. Wij leveren uitstekende kwaliteit, een goede prijs en een hoogstaande service. Klassiek historisch deurbeslag, antiek replica, deurklinken en deurplaten PZ92.


Dit deurbeslagset passend voor de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts