dinsdag 30 januari 2018

Natuursteen emmen

Tonkes in Emmen kan elk type natuursteen naar wens bewerken. Wij leveren op het gebied van natuur- en kunststeen nagenoeg alles. Ook werken wij samen met . Jan Kalk grafstenen belevert vanuit Stadskanaal Emmen. In Emmen hebben we wel een showroom waar u natuurlijk een kijkje kunt komen nemen.


Wij ontwerpen, produceren en plaatsen gedenkstenen, in elke gewenste vorm of uitvoering.

Al meer dan 1jaar een vertrouwd adres, gespecialiseerd in gedenkstenen, grafstenen, dorpels, aanrechtbladen, vensterbanken en vloeren in natuursteen. Indien gewenst kan een van onze vertegenwoordigers u ook thuis bezoeken voor meer informatie. Een professionele onderneming – en tegelijk een vertrouwd adres als het gaat om het ontwerpen, produceren en plaatsen van gedenkstenen, dorpels, aanrechtbladen, vensterbanken, vloeren en wastafelbladen. Kortom al uw wensen in natuursteen kunnen door Wolters . Uiteraard zijn er vele verschillende mogelijkheden en opties, welke wij graag met u bespreken. Het beste kunt u het onderstaande grafmonumenten . Vestiging met grote inspiratie ruimte.


Met deze directe inkoop zijn zij tevens in staat uw wensen te realiseren tegen een betaalbare prijs. Ben je op zoek naar natuursteen in Emmen ?

Het CvAE leidt je met de online ambachtszoeker naar een vakbekwame natuursteenbewerker bij jou in de buurt. De meest volledige site met ruim 66. Atlantis te EMMEN en is actief in de branche Groothandel gespecialiseerd in overige bouwmaterialen.


Laatste nieuws uit: Emmen. De Graafschap wil vol gas geven na geslaagd carnavalsfeest in Doetinchem. Bibliotheek en Esdal College gaan lezen stimuleren – Emmen.


Emmen - Een professionele onderneming en tegelijk een vertrouwd adres als het gaat om het ontwerpen, produceren en plaatsen van gedenkstenen, dorpels, aanrechtbladen, vensterbanken, vloeren en wastafelbladen. Deze ambachtelijke steenhouwerij is gespecialiseerd in het bewerken van natuursteen in alle soorten en maten. Steenhouwerij Pladdet is gevestigd in Koekange, maar is vanuit Emmen zeer eenvoudig te bereiken.


Bij ons vindt u een uiteenlopend assortiment van prachtig natuursteen. In deze winkel hebben we de . Sierbestrating waalformaat oudgebakken dikformaat tegels betonklinkers getrommelde bestrating basalt graniet Op deze pagina wordt sierbestrating aangeboden en diverse werktuigen en machinesBasalt, , tegel, Graniet and geborstelde. Voor zowel particulieren als bedrijven maken wij producten op maat, waarbij de wensen van de klant altijd centraal staan.


Onze standaard levertijd is met maximaal twee weken al erg kort, maar in geval van spoedopdrachten doen wij er alles aan om nog veel sneller te leveren. Natuursteenbedrijf te Emmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts