dinsdag 16 januari 2018

Stalen spiltrap

Een spiltrap neemt weinig ruimte in beslag en is goed toegankelijk. Snep Trappen in Eindhoven is gespecialiseerd in vele soorten stalen spiltrappen. Spiltrap met RVS leuning. Bij en veiligheidskooi rond om degelijke kompleete trap.


Trap is met hammerite zwart geverfd en kan door schuren weer staalkleur gemaakt. De Steel spiltrap is zoals de naam al aangeeft een stalen spiltrap.

Deze zelfbouw trap is verkrijgbaar in twee kleuren: chroomen wit. De Steel trap is aan de bovenzijde voorzien van een afstapbordes. Trapcare stalen trap renovatie. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van spiltrappen , wenteltrappen en iedere andere trap. De Magiais een staal met kunststof spiltrap die geschikt is voor zowel binnen als buiten: dé ideale trap voor in een natte ruimte (b.v. sauna).


Een minimalistische stalen spiltrap , mochten wij onlangs opleveren voor een klant. In de utiliteits- en woningbouw worden deze trappen veelvuldig toegepast, omdat de spiltrap relatief weinig ruimte inneemt. Wij produceren in eigen fabriek alle soorten trappen in staal en RVS.


Van eenvoudige tot zeer complexe modellen, geschikt voor zowel binnen als buiten.

Door ons innovatieve productieproces leveren wij stalen spiltrappen tegen sterk. Dit komt omdat spiltrappen niet opzichtig zijn en moeiteloos in het interieur opgenomen worden. Een traphek maakt het geheel veilig en compleet.


De spiltrap is betaalbaar, ruimtebesparend en sfeerverhogend. Vanwege de constructie is de spil zelf vaak van RVS of staal. Voor de treden heeft u onder andere de keuze uit hout, staal , glas of natuursteen.


Bovendien zijn de treden er in meerdere vormen. Uniek, uw stalen spiltrap renoveren? Traprenovatie Expert maakt uw spiltrap weer als nieuw, met een nieuwe frisse uitstraling en extra veilig! Bekijk de onderhoudsvrij opties.


De lijn van deze design trap komt op deze manier prachtig uit. Geperforeerd staal met kabels. Zwevende trap met glazen wand. Kwartslag trappen eikenhout. Wenteltrap in beton-look.


Een stalen vluchttrap of brandtrap moet een veilige en snelle uitweg bieden in geval van een calamiteit. De keuze voor een steektrap of een spiltrap als vluchttrap of het aantal bordessen wordt meestal bepaald door het soort en de capaciteit aan personen in een gebouw. AA trappen is specialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van stalen trappen.

Staal wordt vaak gezien als een materiaal zonder emotie, terwijl het zoveel mogelijkheden biedt. Staal biedt vele mogelijkheden in vorm en afwerking. De trap moet toegankelijk.


Denk aan een steektrap, wenteltrap maar ook een spiltrap kan van staal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts