zondag 21 januari 2018

Garagedeuren ten post

BENGS Deuren - Zonwering - Toegangstechniek - Beveiliging. Ons bedrijf is gevestigd in een mooi groot pand met showroom in Ten Post Groningen. Wilt u een Hörmann garagedeur kopen? Bezoek dan een van onze partners in de regio Ten Post. Tientallen jaren ervaring in verkoop.


Deuren bepalen per slot van rekening voor een flink deel de ambiance van je huis.

Bedrijfs- en Garagedeuren Specialist. Voor ieder pand de juiste deur. Hörmann deuren en FAAC toegangstechniek en automatische.


Wat zijn de kosten van een garagedeur ? Indien je bij een aanbieder in Ten Post een garagedeur wilt kopen, dan kunnen wij je op weg helpen. Door het aanbod naast elkaar te leggen kun je besparen op de aanschafkosten. Gebruik daarom vandaag nog onze offerte service om in contact te komen met leveranciers van . Informatie over BGS in Ten Post.

Groothandel in alsmede montage, onderhoud en reparatie van bedrijfs- en garagedeuren. Pas gratis deze tekst aan. Van Wijnen, QuakeShield en Urgenda gaan samen kennis en ervaring opdoen met het tegelijkertijd versterken en verduurzamen van woningen, in een door Van Wijnen aangekochte woning aan de Rijksweg 2in Ten Post. De komende maanden worden in deze particuliere woning nieuwe technieken toegepast.


Jaren ervaring in verkoop, montage, onderhoud en reparatie van alle merken garagedeuren en bedrijfsdeuren maakt ons wie we zijn: Echte Deurspecialisten met ken. Het in Ten Post gevestigde bedrijf is in roerige tijden juist gegroeid. In de showroom aan de Eestumerweg in Ten Post , is het bedrijf BENGS gevestigd in een mooi pand vlakbij de Witte Molen in Ten Post. Het gebouw is van oorsprong een boerderij die is omgebouwd tot een woonboerderij annex bedrijfspand. Het bedrijfspand is opgedeeld in een showroom, magazijn en kantoorruimte.


BENGS is gevestigd in een verbouwde boerderij in Ten Post , vlak bij de bekende witte molen. Door de uitgebreide opstelling van de verschillende producten kunnen de mensen een product als een garagedeur of voordeur goed zien en voelen. Webshop Liever de mogelijkheid om buiten openingstijden wat te bestellen?


BGS, specialist in bedrijfsdeuren en garagedeuren. Met deze naam willen we onze activiteiten en onze specialisme tot uitdrukking brengen. Met meer dan jaar ervaring op het gebied van plaatsen en onderhouden van de meest uiteenlopende deuren voor industrie en particulier zijn wij u graag van dienst. Ik woon samen met mijn vrouw Anneke in het Groningse plaatsje Ten Post. Ik ben inmiddels met de vut.


Naast mijn kerkenraadswerk en gemeenteraadswerk ben ik op gezette tijden ambtenaar van de burgerlijke stand in Ten Boer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts