donderdag 25 januari 2018

Somfy telis

De RTS serie 5-kanaals afstandbedieningen voor het beheer van individuele of groepsgestuurde producten. Verkrijgbaar in kleurafwerkingen. Heeft u meerdere Somfy producten in huis?


Koop dan nu een Telis afstansdbediening. De Telis Pure is de meest gebruikte afstandsbediening voor alle Somfy RTS producten. De RTS serie 1-kanaals afstandbedieningen voor het beheer van applicatie of groep van applicaties.

Snelle levertij gratis bezorgd. Uit voorraad geleverd en dus snel in huis. Elk gebruik dat buiten het door Somfy omschreven toepassingsgebied valt is verboden. Dit, als ook het niet naleven van de hierna gegeven instructies, doet de garantie vervallen en ontheft Somfy van elke aansprakelijkheid.


Bijzondere veiligheidsrichtlijnen. Mors geen vloeistof op de Telis RTS of dompel hem niet onder . BTW Klik hier om te bestellen. Hij heet dan wel de Telis maar je kunt met deze zender rolluiken of rolluikgroepen bedienen.


Somfy Telis RTS Pure Prijs: €4incl.

Uitgevoerd in wit en ondertussen een klassieker in het Somfy programma. De Somfy installatiegids is alleen bestemd voor door Somfy Nederland B. Alle rechten zijn voorbehouden aan Somfy. Bedien je hele woning met een druk op de knop! Zo weet je altijd welk individueel product of serie produ. Het programmeren van uw Somfy rolluiken is heel eenvoudig.


Afstandsbediening RTS - of meer kanalen. Toepasbaar met een product voorzien van RTS ontvanger. Eenvoudig te programmeren. Pulsbediening (één druk op de knop). Vind somfy telis op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. For indoor use, it may be personalized for intuitive control of five window coverings or five groups of window coverings. It features a new streamline shape and rubber edging for . Aanbieding voor Somfy Handzender Telis RTS afstandsbediening en nog veel meer verfspullen.


Nu te koop bij Rolluikonderdelen. De Telis RTS afstandsbediening is geschikt voor alle Somfy producten die uitgerust zijn met RTS-technologie.

U kunt de Telis RTS eenvoudig programmeren en het is mogelijk om producten of productgroepen in te stellen. Een productgroepen bedient met één druk op de knop meerdere RTS producten. Op onze website kunt u een uitgebreid assortiment Somfy handzenders bestellen. Before installing and using the Telis RTS, please read this guide carefully. Somfy solutions animate your windows and entrances to bring your whole house alive.


Werken met de Telis RTS . Stijlvolle zilveren 5-kanaals Somfy afstandsbediening voor zonwering, verlichting en meer. Geschikt voor het bedienen van RTS producten. Achterkant Centralis RTS. Controleer de eindafstellingen.


Indien niet OK, ga naar blz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts