donderdag 18 januari 2018

Wenge lamelparket

De planken zijn kant en klaar behandeld met een naturel laag. Door deze behandeling wordt de houtstructuur beter zichtbaar wat een zeer mooie donker bruine uitstraling geeft. Deze lamelparket is geschikt voor vloerverwarming . Vraag nu een gratis offerte aan. Belat Exclusive floor design.


De takvrije stam heeft een diameter van 6-9(-m).

Wortellijsten zijn vaak aanwezig en het bruikbare gedeelte van de stam bedraagt dan ook meestal 8-m. De bomen zijn meestal cilindrisch, maar zelden recht en hebben soms een rot hart, scheuren en een . Of deze nu een planken uitstraling, visgraat of patroon heeft, u dient er rekening mee te houden bij de gehele inrichting dat het een extreem donkere parketvloer is. Wengé , nergens goedkoper! Binnen alle in de handel verkrijgbare maten zijn wij in staat voor u een . Walnoten Licht antique GrijsDonker eiken . Koop nu deze unieke Tweedehands. Deze pin is ontdekt door Frank Klukhuhn.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Meest gekozen houten vloer is de lamel vloer, ofwel duoplank en in afgewerkt, geolie gerookt, white washed geleverd door Zaanbever houten vloeren. Het is zeer hard en stabiel, maar toch wel goed te bewerken.


Door zijn donkerbruine kleur vormt een wengévloer. Deze houtsoort is momenteel erg geliefd bij binnenhuisarchitecten wegens zijn duurzaamheid en de uitzonderlijke resultaten welke er mee behaald kunnen worden. Gecombineerd met wit levert deze vloer als snel een sensationeel interieur op.


Kies wengé en geniet van de luxueuze sfeer, het comfortabele gebruik en het eenvoudige onderhoud. Een nieuw gelegde vloer is geelbruin tot bruin van kleur. Na afwerking verkleurt de vloer al snel naar donkerbruin tot zwartbruin.


Door de grove nerf heeft de vloer een bruinzwart gevlamd oppervlak. Zwartbruine vloeren zijn ideaal om contrasten mee te creëren. Ariket is een stabiele lamelparket die uit lagen is opgebouwd. Met zijn ±4mm Toplaag is de vloer normaal gesproken nog keer te schuren en opnieuw te behandelen.


Elke houtsoort heeft weer zijn eigen kleur, structuur en kenmerken. Voor ons huidige assortiment gebruiken we met name eiken voor de vloeren en in sommige gevallen biezen van wengé. Voor projecten gebruiken we in sommige gevallen andere houtsoorten.


Lamelparket bestaat uit samengestelde delen of planken die vanaf de fabriek onbehandel geolied of gelakt zijn. Om een visgraatvloer aan de zijkanten van de kamer af te werken, kan men kiezen uit stroken met wengé (of van andere houtsoorten) houten bies en daarachter sluitfriezen of een combinatie hiervan. Inspiratie Gevelbekleding.

Bij Parketmeester kunt u veel houtsoorten verkrijgen! Speciale aanbieding op Aanbod. Kom langs of maak een afspraak voor advies op maat.


Vergelijk bedrijven in de regio Lokeren De Groote, Gentwoo Van Steenkiste Chris, Belderbos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts