maandag 22 januari 2018

Antislip buiten

Diverse antislip producten voor vlonders, balustrades, bruggen en trappen. Effectieve antislip buiten oplossingen voor gladde vlonders, balustrades, trappen en bruggen. Uit voorraad geleverd of volledig gemonteerd in div.


Watco Safety Grip is een antislipverf in dikke laag, die bedoeld is om meer grip te bieden op plaatsen waar een grote kans bestaat op. Toevoegen aan Verlanglijst. Antislip spray hecht op heel veel ondergronden en is geschikt voor gebruik binnen en buiten.

Losse zakjes antislip poeder kunt u toevoegen aan iedere verf die u wenst. Het merk Rust Oleum heeft hiervoor een aantal opties, . De Safe Walk antislipmat is de veiligheidsmat voor elke gladde ondergrond voor zowel binnen en buiten. Ongevoelig voor water en temperatuurswisselingen en geluidsisolerend. Door de grove antislip korrels kan uitglijden worden voorkomen. Voor antislip producten bent u bij Nonhebel aan het goede adres.


Wij hebben een uitgebreid assortiment en hebben voor ieder antislip probleem een oplossing. Vooral die plekken waar gladheid kan leiden tot pijnlijke uitglijders en valpartijen, zowel binnen als buiten , is er een eenvoudige, doeltreffende én betaalbare oplossing: Stroev antislip. Antislip Tape is een zelfklevend antislipmateriaal bedoeld voor toepassingen zowel binnen als buiten op plaatsen met licht en zwaar verkeer.

Antislip Tape kan (afhankelijk van het toegepaste type) met blote voeten belopen worden maar ook met heftrucks bereden worden. Eenvoudig aan te brengen op diverse . Een eenvoudig aan te brengen solventgedragen antilsip vloerverf op basis van alkydharsen die bijzonder geschikt is voor het behandelen van oude (jaar), droge betonvloeren binnen en buiten. Antislip Gravelmatten kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast. De matten worden samengesteld uit materiaallagen: een toplaag van antislip PVC-korrels, een tussenlaag van een polyester glasfiberdrager en een onderlaag van zacht PVC-rubber. Hiermee worden de volgende . Gladde vloeren zijn van alle dag.


Ondergronden van tegels,beton of hout kunnen in combinatie met water spek glad worden. Natuursteenvoordelig heeft een groot assortiment aan natuursteen tegels, palissades, grind en split, vijverranden en keramische tegels voor voordelige prijzen. CetaBever antislip vlonderbeits teak l is een transparante, zijdeglanzende, antislip houtbescherming voor buiten. Het is zeer geschikt voor toepassing op hard-, zacht- en geïmpregneerde houten vlonders maar ook op buitentrappen. Voorkom uitglijden op uw houten vlonder, trap of aanlegsteiger met een Vlonderstrip voor buiten.


De antislip werking van de vlonderbeits zorgt ervoor dat je ook bij natte . De Vlonderstrip is gemaakt van glasvezel met antisliplaag en korrelstructuur. Door de samenstelling van het product is de vlonderstrip waterbestendig. Duurzaam antislip oppervlak . Buiten het feit dat het natuurlijk zeer gevaarlijk is, is het mooie er ook wel vanaf als een vlonder een tijdje (geen) zonlicht heeft gezien en in gebruik is.


Dat is natuurlijk niet de bedoeling van de aanschaf geweest.

Horva Antislip is een kant-en-klaar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts