vrijdag 17 juli 2015

Zwart wit tegels keuken

Koop of Verkoop zwart wit op Marktplaats. Een klassieke metrotegel 10xmet even heel iets anders, leuke vintage patronen in zwart en wit gemixt in doos verpakt. Portugese cementtegels zwart wit Portugese vloertegels zwart wit Portugese cementtegels zwart wit Marokkaanse tegels zwart wit Portugese tegels wit zwart. Portugese tegels grijs Portugese vloertegels grijs Portugese cementtegels grijs Portugese tegel grijs Portugese tegels grijs cementtegels grijs.


Glasmozaïek A 1wit mix 3x 3cm. Naar het vergelijk Vergelijken.

Meer ideeën over Moderne badkamers, Zeshoekige tegels en Modern badkamerontwerp. Vloertegels en wandtegels bepalen de sfeer van hele belangrijke ruimtes in je huis. De betegeling van je badkamer en je keuken zijn voorbeelden hiervan. Maar ook steeds meer mensen kiezen voor plavuizen in de gang en de woonkamer.


Omdat ze gemakkelijk schoon te houden zijn, heel lang mooi blijven en goed te . Gespot: witte tegels met zwarte voegen. Praktisch en tijdloos toe te passen in elke keuken ! Klik hier voor meer inspiratie. Een leuke trend van het moment: zwart wit tegels.

Witte tegels met een zwarte voeg. Iets voor in jouw badkamer of keuken ? Kijk gauw mee voor inspiratie! Wanneer u op zoek bent naar wandtegels tegen zeer scherpe prijzen, is de witte en glanzende wandtegel van 25xcentimeter wellicht iets voor u. Natuurlijk is hier ook een vergelijkbare zwarte wandtegel van beschikbaar!


Deze zijn eenvoudig en snel te . Zwart in de keuken is een gewaagde keuze en wanneer zwart wordt afgewisseld met wit is het effect geweldig. Zwart wit keukens hebben drama, mysterie en een vleugje formaliteit. Ze zorgen ook voor krachtige verbindingen met de verschillende eigenschappen van de ruimte. Hoog tijd om er eentje uit te lichten dus. Hierbij richten we ons vandaag op de vloer.


Degene met dambordpatroon welteverstaan. Een spel van zwarte en witte vierkante blokken dus. Veelal toegepast als tegels in de badkamer of keuken , maar dit Ideabook bewijst dat er nog veel meer mogelijkheden zijn.


De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Ontdek ons assortiment Wandtegels. Ongekend matte tegels in keramische aardetinten, zwart , wit en neutraal grijs.


Op elkaar afgestemde kleuren voor het ontwerpen van monochrome interieurs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts