woensdag 29 juli 2015

Instawall prijzen

We wilden graag iets met een foto, maar. Persoonlijke fotoposter: instawall – Rogier en ik waren al een tijd op zoek naar iets voor aan de muur. Wij hebben gekozen voor een poster. We print your photos with loving care on high-quality aluminium.


The aluminium dibond printing technique.

A UV printing technique is used to print your photos on aluminium. Bespaar direct , tot ! Wij zijn ma-vr bereikbaar van 09. Bekijk de actiepagina voor alle voorwaarden en looptijden. Getoonde prijzen zijn excl.


Kortingen zijn verwerkt in de prijzen. Meer informatie vind je hier. Geef uw mening vandaag en help online vertrouwen op te bouwen.

De prijzen beginnen al bij €300! Een tijdje terug kreeg de LINDA. Instawalls zijn verkrijgbaar in. Gentle as men can get ♤ Profiteer nu nog van onze verlaagde prijzen op onze zomercollectie.


Je krijgt dan een hoogwaardige fotocollage. Populaire formaten en prijzen : . Ondanks onze lage prijzen durven we te beweren dat we de beste kwaliteit leveren die op dit moment bestaat in onze markt. We gebruiken de allernieuwste printtechnieken en werken vanuit onze hypermoderne productiefaciliteit. Onze inkten zijn UV-bestendig, hebben een enorm lange levensduur en verkleuren nooit in . Dit keer wil ik een heel origineel testproduct met jullie delen.


Een keer echt iets anders dan een standaard canvas of een aluminium print. Je eigen fotocollage (online) maken? Op facebook heb ik gehoor gegeven aan een oproep voor fotografen om een fotoboek te testen bij Saal Digital. Ik heb al eerder hun wanddecoratie positief getest en was erg benieuwd of hun spiraal fotoalbum ook zo goed door mijn test zou komen.


Aluminium - aluminium plat - Metaal CenterMetaalcenter. Kies zelf de maat, vorm en het materiaal.

Hoge kwaliteit fotoprints bij. Magnetische fotowand collage. Poster op echte fotopapier. Deze pin is ontdekt door Els Luyten. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Voor citaat van de instawall shop je op Etsy, dé plek om je creativiteit de vrije loop te laten door het kopen en verkopen van handgemaakte en vintage producten. Zo creëert u een unieke collage op eigen gekozen. Naast de mooiste modellen fotobehang van diverse fabrikanten, tegen scherpe prijzen , biedt Muurmode.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts