maandag 27 juli 2015

Compacte ladder

Veelzijdige, compacte ladders die in elke auto of servicewagen passen. Coolblue: alles voor een glimlach. Quickstep 3Telescoopladder. Lengte per sport instelbaar.


Bent u opzoek naar een ladder ? Wij hebben voor iedereen een ladder.

We leveren Home en Intensive kwaliteit. Bekijk meteen ons hele assortiment. Compact en op maat: design trapladder. En natuurlijk op maat gemaakt.


Volledig op maat gemaakt, u kunt zelf de maximale te gebruiken ruimte bepalen. Maar met een maximale aantrede van 100mm. De breedte en hoogte zijn ook aanpasbaar. Structuur in vernist staal, treden in .

Een zo goed als nieuwe ideale opvouwbaar ladder met twee stalen platen. Ik ben op zoek naar een goede, veelzijdige, compact op te plooien ladder. IMoet niet persé 4-voudig zijn maar wel minstens 2-voudig. Zo compact mogelijk te transporteren is belangrijk. Deze ladder is gemaakt van Aluminium en het is extra handig om overal mee te nemen.


Door zijn compacte vorm, kan deze ladder opbergen in een k… € 1100. Uiterst compacte ladder 1. Professioneel , licht en super stabiel. Kan gebruikt worden als trapladder, schuifladder en op trappen. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. De JOMY uitklapbare ladder is de beste uitklapbare evacuatie- of toegangsladder beschikbaar. De Mini-JOMY is de ideale oplossing voor toegang in residentiële en lichte commerciële toepassingen.


De draagbare JOMY Stick is compact , makkelijk op te bergen en opent moeiteloos. Multifunctionele, uittrekbare en in een trappenhuis bruikbare ladder met compacte transportmaten in een robuuste uitvoering met lange levensduur. Gewenste werkhoogte door de sportafstand instelbaar. Voor transport compact en plaatsbesparend in te schuiven. Met automatische staalscharnieren.


Vooral gebruikt bij isolatiewerken op zolder.

Het in en uit schuiven verloopt soms wat stroef maar dit verhelp je met wat wd40. Extra handig Het is bij deze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts