dinsdag 28 juli 2015

Harde persing isolatieplaten

Isolatiemateriaal bestaat vandaag de dag in tal van verschillende uitvoeringen. Tijdens het vervaardigen van isolatiemateriaal kan er dan ook op verschillende manieren te werk worden gegaan. Eén van die manieren is bijvoorbeeld door het toepassen van harde persing.


Harde persing zorgt er voor dat het . PIR isolatieplaten overzicht PIR platen.

PIR platen zijn zeer breed toepasbaar en zijn ideaal voor het isoleren van een plat dak of een spouwmuur. Door zijn uitstekende thermische eigenschappen isoleert PIR perfect, ook als de plaat maar dun toegepast wordt. Kingspan Insulation is marktleider op het gebied van isolatie. Met een focus op innovatie, duurzaamhei veiligheid en meer ruimte voor design en inspiratie dragen wij bij aan het bouwen van de huizen en kantoorgebouwen . EPS oftewel Tempex (Geëxpandeerd polystyreen) wordt in de volksmond vooral piepschuim genoemd.


Tempex EPS is een veelzijdig materiaal wat op veel uiteenlopende manieren wordt gebruikt. Koop isolatie materiaal online.

Glaswol, Steenwol, PIR, PUR en EPS geschikt voor vloerisolatie en spouwmuur isolatie. Niet meer slepen met isolatie , . Een goede isolatie zorgt voor een beter milieu, hoger comfort en een lagere energierekening. Kingspan, Rockwool en Isover kunnen zo vanuit voorraad geleverd worden.


Brandveilige, thermische en akoestische isolatie van metalen gevels. Speciaal voor de nieuwe isolatie -eisen is Isover Cladipan ontwikkel een zeer stevige glaswolplaat voor metalen gevels met extra hoge isolatiewaarde. Met Cladipan is het mogelijk om een Rc-waarde van meer dan m². Tevens is de EPS bouwplaat toe te passen als isolatie in de kruipruimte tegen de vloer. EPS 1is geschikt voor gebruik onder betonvloeren als vloerisolatie.


Daarnaast is EPS geschikt als platdak isolatie. Denk aan vloerisolatie, geluidsisolatie, dakisolatie, muurisolatie en plafondisolatie. Bekijk nu ons aanbod isolatiemateriaal! Wij leveren deze EPS op . Hoe hoger de persing , hoe drukvaster de isolatieplaat.


Een isolatie met hoge drukvastheid is doorgaans duurder dan een zachte isolatie.

Hoe groter de drukvasthei hoe hoger prijs. Metisse isolatie platen - zware persing PM. Geluids isolatie plaat van gebruikte kleding speciaal gemaakt voor geluid absorptie, absorptiecoëfficiënt van 95.


HD is High Density Door een hoge dichtheid geschikt als ondervloer voor zowel harde als zachte bevloeringen. Met tientallen jaren ervaring in Europa kan IsoBouw ook op het gebied van buitengevelisolatie de beste oplossingen bieden. Naast de gevelisolatie SlimFort , dat toepasbaar is bij droge gevelbekleding, levert IsoBouw ook isolatie voor het isoleren van de buitengevel t. Deze krimpvrije airpop isolatie wordt . Bekijk, vergelijk en koop dakisolatie, geluidsisolatie, vloerisolatie en isolatieplaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts